Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

សម្លរម្ជូ​ទងល្ពៅ (ទងល្ពៅ ១គីឡូកន្លះ, ត្រី កន្លះ​គីឡូ, ត្រីឆ្អើរ ១កូនចានចង្កិះ)

Jul15,2024
៙ គ្រឿង​ផ្សំ ៖
១- ទងល្ពៅ ១គីឡូកន្លះ
២- ត្រី (តាម​ចំណូលចិត្ត) កន្លះ​គីឡូ
៣- ត្រីឆ្អើរ (យក​តែ​សាច់) ១កូនចានចង្កិះ
៤- ប្រហុក ១ស្លាបព្រាបាយ
៥- ម្សៅស៊ុប ២ស្លាបព្រាបាយ
៦- ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាបាយ
៧- ស្ករស ១ស្លាបព្រាបាយ
៨- អំបិល ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៩- អម្ពិលទុំ
១០- ម្ទេស ៦
១១- ខ្ទឹមស ៣កំពឹស
១២- ម្អម
១៣- ទឹក ឬ​ទឹកស៊ុប ២លីត្រ

៙ របៀប​ធ្វើ ៖

១- សក​ទងល្ពៅ​អោយ​ស្អាត កាត់​វែង​ល្មម យក​តែ​ខ្ចីៗ រួច​ត្រាំទឹក និង​លាង​អោយ​ស្អាត។

២- ហាន់​ខ្ទឹម ម្ទេស និង​ម្អម​ល្អិតៗ ទុក​មួយ​អន្លើ។

៣- ដាំ​ទឹក​អោយ​ពុះ ជ្រំ​ប្រហុក រួច​ស្រង់​ពពុះ​ចោល​សឹម​ដាក់​ត្រីឆ្អើរ អំបិល ស៊ុប​មាន់ ស្ករ ទឹកត្រី និង​បន្លែ​ចូល​ទុក​អោយ​ពុះ។

៤- ពេល​ពុះ​ដាក់​ត្រី​ចូល​ទុក​អោយ​ពុះ​ដាក់​អំពិល​ចូល​ទុក​អោយ​ពុះ​ម្តង​ទៀត សឹម​ដាក់​ម្អម ខ្ទឹម និង​ម្ទេស​ចូល​កូ​អោយ​សព្វ​ជាការស្រេច៕

____________
ប្រភព​ពី : Cooking With Momma Heng

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។