Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

ស៊ុប​ពង​ទា​កូន (១០គ្រាប់)

Jul15,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ‬‬ ៖

១- ពង​ទា​កូន ១០ គ្រាប់
២- ផ្សិតចំបើង ៤ ខាំ (ពុះ​ជា​ពីរ)
៣- ប្រហិត​សាច់គោ ៥ ខាំ (ពុះ​ជា​ពីរ)
៤- គល់​ស្លឹកគ្រៃ ២ គល់ ដំ​អោយ​បែក កាត់​ខ្លី​ល្មម
៥- ស្លឹក​ក្រូច ៤ សន្លឹក
៦- ខ្ទឹមស ៤ កំពឹស ដំ​អោយ​បែក
៧- រំដេង ១ ដុំ​ប៉ិន​មេដៃ ដំ​អោយ​បែក
៨- ស្ករ ២ស្លាបព្រាបាយ - អំបិល ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៩- ប៊ីចេង ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ (អត់​ក៏​បាន)
១០- ម្សៅស៊ុប ១ស្លាបព្រាបាយ (អត់​ក៏​បាន)
១១- ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាបាយ
១២- ទឹកដោះគោឆៅ ១ កំប៉ុង
១៣- ទឹក ២-៣ លីត្រ
១៤- បន្លែ តាមចំណូលចិត្ត
១៥- សាច់ តាមចំណូលចិត្ត

‪‎៙ របៀប​ធ្វើ‬‬ ៖

១- ពង​ទា​កូន​ស្ងោ​ជាមួយ ស្លឹក​ក្រូច គល់​ស្លឹកគ្រៃ អោយ​ឆ្អិន បក​សម្បក​អោយ​ស្អាត ទុក​មួយ​ឡែក។
២- យក គល់​ស្លឹកគ្រៃ ស្លឹក​ក្រូច រំដេង ខ្ទឹមស អាំង ឬ លីង​អាយ ក្រៀម​បន្តិច រួច​ដាក់​បង់​ក្នុង​ទឹក​កំពុង​ពុះ។
៣- ដាក់ ស្ករ អំបិល ប៊ីចេង ម្សៅស៊ុប ទឹកត្រី (ថែមថយ​តាម​ចំណូលចិត្ត) ផ្សិតចំបើង ចូល​ទុក​អោយ​ពុះ។
៤- ដាក់ ប្រហិត​សាច់គោ ពង​ទា​កូន ទុក​អោយ​ពុះ​ម្តង​ទៀត សឹម​ដាក់ ទឹកដោះគោឆៅ ទុក​អោយ​ពុះ ជាការស្រេច៕

* ពេល​ទទួល​ទាន អាច​បន្ថែម ស្លឹក​ជី ក្រូចឆ្មារ ដាក់​បន្លែ​នឹង​សាច់​តាម​ចំណូលចិត្ត៕

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។