Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

សម្លម្ជូរគ្រឿង​ត្រប់ពុតលំញង (ត្រប់​ចង្កោម) ឆ្អឹងជំនី និង​គ្រឿងក្នុង​ជ្រូក ១គីឡូ៣ខាំ

Jul15,2024
របៀប​ធ្វើ​សម្លម្ជូរគ្រឿង​ត្រប់ពុតលំញង (ត្រប់​ចង្កោម) អ្នក​ខ្លះ​គាត់​ចូលចិត្ត​អ្នក​ខ្លះ​គាត់​អត់​ចូលចិត្ត​​ហូប សម្រាប់​សម្លម្ជូរគ្រឿង​ប្រភេទ​នេះ។ ខាងក្រោម​នេះ​យើង​នឹង​រៀបរាប់​អំពី​របៀប​ចម្អិន​វា ដែល​អ្នក​មើល​ទៅ​ងាយ​យល់​បំផុត តោះ​សាកល្បង​ទាំងអស់គ្នា!

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- ឆ្អឹងជំនី និង​គ្រឿងក្នុង​ជ្រូក ១គីឡូ៣ខាំ
២- គ្រឿង​បុក ១ចានចង្កិះ (គល់​ស្លឹកគ្រៃ រំដេង រមៀត ស្លឹក​ក្រូចសើច ខ្ទឹមស ម្ទេស)
៣- ត្រប់ពុតលំញង ៣ខាំ
៤- ស្ករ ២ស្លាបព្រាបាយ
៥- ទឹកត្រី ៣ស្លាបព្រាបាយ
៦- ម្សៅស៊ុប ១ស្លាបព្រាបាយ
៧- ប្រហុក​ចិញ្ច្រាំ ១ស្លាបព្រាបាយ
៨- អំបិល​បន្តិច
៩- អម្ពិលទុំ ២ស្លាបព្រាបាយ
១០- ប្រេងឆា ១ស្លាបព្រាបាយ
១១- ស្លឹក​កន្ទ្រោប ៣ធាង
១២- ទឹក ៣ចានចង្កិះ

៙ របៀប​ធ្វើ ៖

១- ដាំ​ប្រេងឆា​អោយ​ក្តៅ ដាក់​គ្រឿង​បុក​ចូល ឆាប្រហែល១នាទី ដាក់​ប្រហុក​ចូល​ឆា​បី​បួន​ត្រឡប់ ដាក់​ត្រប់​ពុតលំញង​ចូល​ឆា​អោយ​ត្រប់​ស្លោក​ប្រហែលជា ១០នាទី។
២- ដាក់​សាច់​ចូល ឆា​បី​បួន​ត្រឡប់ រួច​ដាក់​គ្រឿងផ្សំ​រសជាតិ​ដូចជា អម្ពិលទុំ អំបិល ទឹកត្រី ស្ករ ម្សៅស៊ុប និង​ស្លឹក​កន្ទ្រោប (ដុត​អោយ​ក្រៀម) រំងាស់​អោយ​ដាច់​ទឹក។
៣- ដាក់​ទឹក​ចូល ទុក​អោយ​ពុះ​មួយ​សន្ទុះ (សាច់​ផុយ) ភ្លក្ស​រសជាតិ​តាម​ចំណូលចិត្ត ជាការស្រេច៕
* សម្រាប់​ម្ទេសប្លោក​ដាក់​ក៏​បាន​មិន​ដាក់​ក៏​បាន​តាម​ចំណូលចិត្ត ។
_____________
អ្នកស្រី សុគន្ធារី

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។