Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

របៀប​ធ្វើ​ការ៉េម​រសជាតិ​ធូរេន (សាច់​ធូរេន ២៥០ក្រាម)

Jul14,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- សាច់​ធូរេន ២៥០ក្រាម
២- ខ្ទិះដូង ១៥០មីលីលីត្រ
៣- ទឹកដោះគោ​ស្រស់ ២០០មីលីលីត្រ គ្មាន​ជាតិ​ស្ករ
៤- ស្ករ ៨០ក្រាម
៥- អំបិល
៦- ម្សៅ Vannila ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ

៙ ការអនុវត្ត ៖

ជំហាន​ទី ១ ៖ ខ្ទិះ​ដូង និង​ស្ករស ដាក់លើ​ចង្ក្រាន​ដើម្បី​រំលាយ​ឱ្យ​ចូលគ្នា ហើយ​បាន​បិទភ្លើង​ចង្ក្រាន​វិញ (កម្តៅ​ឱ្យ​ក្តៅ​បាន​ហើយ​មិន​បាច់​ពុះ​ទេ)។
ជំហាន​ទី ២ ៖ ប្រើ​ស្លាបព្រា​ច្របល់​ធូរេន និង​ទឹកដោះគោ​ឱ្យ​ចូលគ្នា ហើយ​ដាក់​ម្សៅ vanilla និង​អំបិល​ចូល​រួច​ច្របល់​ឱ្យ​ចូលគ្នា​ទៀត។
ជំហាន​ទី ៣ ៖ យក​ល្បាយ​ដែល​កូរ​ហើយ​ដាក់​ចូល​ទៅ​ប្រអប់​ការ៉េម ទុក​ក្នុង​ទូទឹកកក ៧-៨ ម៉ោង​គឺ​អាច​បរិភោគ​បាន​ហើយ។

ចំណាំ៖ ប្រសិនបើ​អ្នក​ប្រើ​ប្រអប់​ធំ អ្នក​ត្រូវ​យក​ចេញ​ក​ហើយ​ប្រើ​ស្លាប​ព្រា​ច្របល់​វា​រៀង​រាល់ ២ម៉ោងម្តង វា​និង​​ធ្វើ​ឱ្យ​ការ៉េម​របស់​អ្នក​ម៉ដ្ឋ និង ទន់​ល្អ ៕

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។