៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- សាច់ធូរេន ២៥០ក្រាម២- ខ្ទិះដូង ១៥០មីលីលីត្រ
៣- ទឹកដោះគោស្រស់ ២០០មីលីលីត្រ គ្មានជាតិស្ករ
៤- ស្ករ ៨០ក្រាម
៥- អំបិល
៦- ម្សៅ Vannila ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៙ ការអនុវត្ត ៖
ជំហានទី ១ ៖ ខ្ទិះដូង និងស្ករស ដាក់លើចង្ក្រានដើម្បីរំលាយឱ្យចូលគ្នា ហើយបានបិទភ្លើងចង្ក្រានវិញ (កម្តៅឱ្យក្តៅបានហើយមិនបាច់ពុះទេ)។ជំហានទី ២ ៖ ប្រើស្លាបព្រាច្របល់ធូរេន និងទឹកដោះគោឱ្យចូលគ្នា ហើយដាក់ម្សៅ vanilla និងអំបិលចូលរួចច្របល់ឱ្យចូលគ្នាទៀត។
ជំហានទី ៣ ៖ យកល្បាយដែលកូរហើយដាក់ចូលទៅប្រអប់ការ៉េម ទុកក្នុងទូទឹកកក ៧-៨ ម៉ោងគឺអាចបរិភោគបានហើយ។
ចំណាំ៖ ប្រសិនបើអ្នកប្រើប្រអប់ធំ អ្នកត្រូវយកចេញកហើយប្រើស្លាបព្រាច្របល់វារៀងរាល់ ២ម៉ោងម្តង វានិងធ្វើឱ្យការ៉េមរបស់អ្នកម៉ដ្ឋ និង ទន់ល្អ ៕
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។