Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

ឆា​ងាវ​គល់​ស្លឹកគ្រៃ (ក្រេង​ឈាម)

Jul15,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- ងាវ ៥០០ ក្រាម លាង​ឲ្យ​ស្អាត
២- គល់​ស្លឹកគ្រៃ ២ ដើម​ហាន់​បញ្ឆិតៗ
៣- ជីរនាងវង បេះ​ស្លឹក​រួច ១ ចាន
៤- ខ្ទឹមស ១០ កំពឹស ចិត​ជា ២ ឬ ៣
៥- អំបិល កន្លះ​ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៦- ម្រេច កន្លះ​ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៧- ទឹកស៊ីអ៊ីវ ឬ​ទឹកត្រី ១ ស្លាបព្រាបាយ តាមចំណូលចិត្ត
៨- ប្រេងខ្យង ១ ស្លាបព្រាបាយ
៩- ស្ករស កន្លះ​ស្លាបព្រាបាយ
១០- ប៊ីចេង បន្តិច
១១- ផ្លែ​ម្ទេស​ហាល​ក្រៀម ៥ ផ្លែ ឬ​តាម​ចូលចិត្ត
១២- ប្រេងឆា ២ ស្លាបព្រាបាយ

៙ វិធី​ធ្វើ ៖

១- ដំបូង​ដាក់​ប្រេងឆា​ចូល​ក្នុង​ខ្ទះ​ដាក់​ភ្លើង​ឲ្យ​ក្តៅ បន្ទាប់​មក​ដាក់​ខ្ទឹមស​ចូល​ឆា​វា​បន្តិច​សិន​ចាំ​ដាក់​គល់​ស្លឹកគ្រៃ​ចូល។
២- ឆា​ជាមួយ​គ្នា​ឲ្យ​រាង​ស្រពាប់​ដាក់​ម្ទេស​ចូល​ឆា​វា​បន្ត​ទៀត​មួយ​ភ្លែត រួច​ហើយ​ដាក់​ងាវ​ចូល​ឆា​ត្រឡប់​បន្តិច​សិន។
៣- រួច​ហើយ​ដាក់​អំបិល, ម្រេច, ទឹកស៊ីអ៊ីវ, ប្រេងខ្យង, ប៊ីចេង និង​ស្ករស ឆា​ចូលគ្នា រួច​បន្ថែម​ទឹក​ចូល​បន្តិច​ទុក​ឲ្យ​ពុះ​ប្រហែល ១-២នាទី។
៤- បន្ទាប់មកទៀតយកជីនាងវងដាក់ចូលឆា៣-៤ត្រឡប់ទៀតអាចដួសយកមកញ៉ាំបានហើយ៕
___________________
ប្រភព​ពី : http://recipe.camlocation.com

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។