៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- ឆ្អឹងជំនីជ្រូក ៥ខាំ (កាត់ជាដុំៗ រួចដាំទឹកអោយពុះស្រុះ ប្រហែល ២នាទី)២- ត្រាវ ១គីឡូ (ចិតជាដុំៗ តូចល្មម)
៣- ម្រេច ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៤- ស្ករ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៥- អំបិល ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៦- ម្សៅស៊ុប ១ស្លាបព្រាបាយ
៧- ស្លឹកខ្ទឹម ហាន់ល្អិតៗ ២ស្លាបព្រាបាយ
៨- ប្រេងឆា ១ស្លាបព្រាបាយ
៩- ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៙ របៀបធ្វើ ៖
១- ដាំឆ្នាំងអោយក្តៅ ដាក់ប្រេងឆា និងខ្ទឹមចូលឆាអោយឡើងពណ៌ក្រហម រួចដាក់សាច់ចូលឆាអោយឈ្ងុយ សឹមដាក់អំបិល ស្ករ ម្សៅស៊ុបចូលឆាអោយសព្វ ប្រហែល៥នាទី។២- ដាក់ទឹកស៊ុបមាន់ ឬ ទឹកក្តៅចូលរំងាស់ប្រហែល ២០នាទី សឹមដាក់ត្រាវចូលរំងាស់ប្រហែល ១០នាទីទៀត ភ្លក្សរសជាតិតាមការចូលចិត្ត រួចរោយស្លឹកខ្ទឹម និងម្រេចពីលើជាការស្រេច៕
របៀបធ្វើជាវីដេអូ
____________
ប្រភពពី : http://tak-tic.blogspot.com/2017/05/blog-post_0.html
No comments
Post a Comment