Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

ស្ងោ​ឆ្អឹង​ជ្រូក​ជាមួយ​ត្រាវ (ឆ្អឹងជំនី​ជ្រូក ៥ខាំ)

Jul15,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- ឆ្អឹងជំនី​ជ្រូក ៥ខាំ (កាត់​ជា​ដុំៗ រួច​ដាំ​ទឹក​អោយ​ពុះ​ស្រុះ ប្រហែល ២នាទី)
២- ត្រាវ ១គីឡូ (ចិត​ជា​ដុំៗ តូចល្មម)
៣- ម្រេច ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៤- ស្ករ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៥- អំបិល ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៦- ម្សៅស៊ុប ១ស្លាបព្រាបាយ
៧- ស្លឹកខ្ទឹម ហាន់​ល្អិតៗ ២ស្លាបព្រាបាយ
៨- ប្រេងឆា ១ស្លាបព្រាបាយ
៩- ខ្ទឹមស​ចិញ្ច្រាំ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ

៙ របៀប​ធ្វើ ៖

១- ដាំ​ឆ្នាំង​អោយ​ក្តៅ ដាក់​ប្រេង​ឆា និង​ខ្ទឹម​ចូល​ឆា​អោយ​​ឡើង​ពណ៌​ក្រហម រួច​ដាក់​សាច់​ចូល​ឆា​អោយ​ឈ្ងុយ សឹម​ដាក់​អំបិល ស្ករ ម្សៅ​ស៊ុប​ចូល​ឆា​អោយ​សព្វ ប្រហែល៥នាទី។
២- ដាក់​ទឹកស៊ុប​មាន់ ឬ ទឹក​ក្តៅ​ចូល​រំងាស់​ប្រហែល ២០នាទី សឹម​ដាក់​ត្រាវ​ចូល​រំងាស់​ប្រហែល ១០នាទីទៀត ភ្លក្ស​រសជាតិ​តាម​ការ​ចូលចិត្ត រួច​រោយ​ស្លឹកខ្ទឹម និង​ម្រេច​ពី​លើ​ជាការស្រេច៕

របៀប​ធ្វើ​ជា​វីដេអូ

____________
ប្រភព​ពី : http://tak-tic.blogspot.com/2017/05/blog-post_0.html

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។