៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- ឆ្អឹងជំនីជ្រូក ៥ខាំ (កាត់ជាដុំៗ រួចដាំទឹកអោយពុះស្រុះ ប្រហែល ២នាទី)២- ត្រាវ ១គីឡូ (ចិតជាដុំៗ តូចល្មម)
៣- ម្រេច ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៤- ស្ករ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៥- អំបិល ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៦- ម្សៅស៊ុប ១ស្លាបព្រាបាយ
៧- ស្លឹកខ្ទឹម ហាន់ល្អិតៗ ២ស្លាបព្រាបាយ
៨- ប្រេងឆា ១ស្លាបព្រាបាយ
៩- ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៙ របៀបធ្វើ ៖
១- ដាំឆ្នាំងអោយក្តៅ ដាក់ប្រេងឆា និងខ្ទឹមចូលឆាអោយឡើងពណ៌ក្រហម រួចដាក់សាច់ចូលឆាអោយឈ្ងុយ សឹមដាក់អំបិល ស្ករ ម្សៅស៊ុបចូលឆាអោយសព្វ ប្រហែល៥នាទី។២- ដាក់ទឹកស៊ុបមាន់ ឬ ទឹកក្តៅចូលរំងាស់ប្រហែល ២០នាទី សឹមដាក់ត្រាវចូលរំងាស់ប្រហែល ១០នាទីទៀត ភ្លក្សរសជាតិតាមការចូលចិត្ត រួចរោយស្លឹកខ្ទឹម និងម្រេចពីលើជាការស្រេច៕
របៀបធ្វើជាវីដេអូ
____________
ប្រភពពី : http://tak-tic.blogspot.com/2017/05/blog-post_0.html
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។