Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

ស្ងោ​ឆ្អឹង​ជ្រូក​ជាមួយ​ត្រាវ (ឆ្អឹងជំនី​ជ្រូក ៥ខាំ)

Jul15,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- ឆ្អឹងជំនី​ជ្រូក ៥ខាំ (កាត់​ជា​ដុំៗ រួច​ដាំ​ទឹក​អោយ​ពុះ​ស្រុះ ប្រហែល ២នាទី)
២- ត្រាវ ១គីឡូ (ចិត​ជា​ដុំៗ តូចល្មម)
៣- ម្រេច ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៤- ស្ករ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៥- អំបិល ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៦- ម្សៅស៊ុប ១ស្លាបព្រាបាយ
៧- ស្លឹកខ្ទឹម ហាន់​ល្អិតៗ ២ស្លាបព្រាបាយ
៨- ប្រេងឆា ១ស្លាបព្រាបាយ
៩- ខ្ទឹមស​ចិញ្ច្រាំ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ

៙ របៀប​ធ្វើ ៖

១- ដាំ​ឆ្នាំង​អោយ​ក្តៅ ដាក់​ប្រេង​ឆា និង​ខ្ទឹម​ចូល​ឆា​អោយ​​ឡើង​ពណ៌​ក្រហម រួច​ដាក់​សាច់​ចូល​ឆា​អោយ​ឈ្ងុយ សឹម​ដាក់​អំបិល ស្ករ ម្សៅ​ស៊ុប​ចូល​ឆា​អោយ​សព្វ ប្រហែល៥នាទី។
២- ដាក់​ទឹកស៊ុប​មាន់ ឬ ទឹក​ក្តៅ​ចូល​រំងាស់​ប្រហែល ២០នាទី សឹម​ដាក់​ត្រាវ​ចូល​រំងាស់​ប្រហែល ១០នាទីទៀត ភ្លក្ស​រសជាតិ​តាម​ការ​ចូលចិត្ត រួច​រោយ​ស្លឹកខ្ទឹម និង​ម្រេច​ពី​លើ​ជាការស្រេច៕

របៀប​ធ្វើ​ជា​វីដេអូ

____________
ប្រភព​ពី : http://tak-tic.blogspot.com/2017/05/blog-post_0.html

No comments

Post a Comment