Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

សាច់គោ​ងៀត (គោ ៥​គីឡូក្រាម)

Jul14,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ‬ ៖

១- សាច់គោ ៥គីឡូក្រាម
២- អំបិល កន្លះ​ខាំ
៣- ស្ករស ៤ខាំ
៤- ប៊ីចេង កន្លះ​ខាំ
៥- រំដេង ១ខាំ

‪៙ របៀប​ធ្វើ‬ ៖

១- យក​សាច់​ទៅ​វះ​ស្តើងៗ ជា​បន្ទះ​ធំ​ល្មម។
២- បុក​រំដេង​អោយ​ម៉ដ្ត ពូត​យក​ទឹក (ចោល​កាក)។
៣- លាយ​គ្រឿងផ្សំ​ទាំងអស់​ចូលគ្នា​អោយ​សព្វ ដាក់​សាច់​ចូល​ច្របាច់​ជាមួយ​គ្រឿង​អោយ​សព្វ និង​ចូល​ជាតិ​ល្អ​រួច​ទុក​សាច់​ចោល​ប្រហែល ១៥នាទី ច្របល់​សាច់​ម្តង​ទៀត។
៤- យក​សាច់​ប្រឡាក់​រួច​ច្រក​ថង់​អោយ​ជិត រួច​យក​ទៅ​ក្លាសេ​ទឹកកក (កន្លែង​អត់​កក) ១យប់។
៥- ពេល​មាន​ថ្ងៃ​ក្តៅ​ខ្លាំង យក​សាច់​មក​ហាល អោយ​ស្ងួត ប្រហែល៣ម៉ោង ប្រែ​សាច់​ទៅ​ម្ខាង ប្រហែល ៣ទៅ៤ទៀតយកសាច់ទុកជាការស្រេច៕

  • បើ​ចូលចិត្ត​ហឹរ​ដាក់​ម្ទេស​ម៉ត់​ប្រឡាក់​ជាមួយ។
  • បើ១ថ្ងៃហាលសាច់អត់ស្អួត យក​សាច់​ដាក់​ក្លាសេ​ទឹកកក​វិញ (យកល្អ ចាំ​មាន​ថ្ងៃ​ក្តៅ​ល្អ សឹម​ហាល​សាច់)។
  • រក្សា​សាច់​ទុក​ក្នុង​ទូទឹកកក(មិន​ដុះ​ផ្សិត) ។
_________________
អ្នក​ស្រី សុគន្ធារី

http://tak-tic.blogspot.com/2017/05/blog-post_58.html

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។