៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- មី ១កញ្ចប់ (រសជាតិតុងយ៉ាំ)២- ម្ទេស តាមចំណូលចិត្តហាន់តូចៗ
៣- ខ្ទឹមស ៣កំពឹសហាន់តូចៗ
៤- ខ្ទឹមក្រហម ១ដុំហាន់បន្ទះតូចៗ
៥- ស្ករស កន្លះស្លាបព្រាបាយ
៦- ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាបាយ
៧- ទឹកក្រូចឆ្មារ ២ស្លាបព្រាបាយ
៨- គ្រឿងសមុទ្រ ឬសាច់ដាក់តាមចំណូលចិត្ត
៩- សណ្ដែកដីលីងបុក ១ស្លាបព្រាបាយ
១០- ជីគ្រប់មុខ ដាក់តាមចំណូលចិត្ត
១១- សាលាដ ១គុម្ពតូច រៀបដាក់ចំហៀងចាន
៙ វិធីធ្វើ ៖
១. មុនដំបូងយកគ្រឿងសមុទ្រមកដាក់ស្ងោរឱ្យឆ្អិនរួចទុកដោយឡែកសិន ។២. យកមីទៅដាក់ស្រុះឱ្យឆ្អិន រួចហើយស្រង់ទុកសិន ។
៣. លាយគ្រឿងផ្សំចូលក្នុងចានមាន ខ្ទឹមស, ម្ទេស, គ្រឿងមី, ស្ករ, ទឹកត្រី និងទឹកក្រូចឆ្មារកូរចូលគ្នាឱ្យសព្វ ។
៤. បន្ទាប់មកយកខ្ទឹមក្រហម និងគ្រឿងសមុទ្រដែលឆ្អិនដាក់ចូលកូរចូលគ្នារួចភ្លក់មើលថែមថយតាមដែលចូលចិត្ត ។
៥. យកមីដែលបានស្រុះរួច ជាមួយនឹងជីដាក់ចូលច្របល់ចូលគ្នា ។
៦. បន្ទាប់ពីច្របល់ចូលគ្នារួចយកវាមកដាក់ក្នុងចានសាលាដ រួចយកសណ្តែកដីលីងរោយពីលើជាការស្រេច ៕
សូមមើលវីដេអូធ្វើ ៖
_____________
ប្រភព https://www.youtube.com/watch?v=GaPPIYYFE7c
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។