Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

ស្ងោរ​តាសក់​ញាត់​សាច់ (តាសក់៥ផ្លែធំៗ, សាច់​ជ្រូក​ចិញ្ច្រាំ ១ខាំ)

Jul15,2024
៙ គ្រឿង​ផ្សំ ៖
១- តាសក់៥ផ្លែធំៗ
២- សាច់​ជ្រូក​ចិញ្ច្រាំ ១ខាំ
៣- ឫ​ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ខ្ទឹមស ម្រេច​បុក​ម៉ត់ ១ស្លាបព្រាបាយកន្លះ
៤- ការ៉ុត កន្លះ​ខាំ (ហាន់​ស្តើង​ល្មម)
៥- ផ្សិតចិន ឬ​ផ្សិត​ខ្មៅ (Shiitake) កន្លះ​ខាំ
៦- ទឹកស៊ីអ៊ីវ ២ស្លាបព្រាបាយ
៧- ទឹក ៣ចានចង្កឹះ

៙ របៀប​ធ្វើ ៖

១- តាសក់​ចិត​សម្បក​អោយ​អស់ និង​លាង​ទឹក​អោយ​ស្អាត​ទុក​អោយ​ស្ងួត​ទឹក រួច​សឹម​យក​មក​កាត់​ជា​បី ឬ​បួន​កង់ (តាម​ធំ​តូច) សឹម​ឆ្កៀល​យក​គ្រាប់​ចេញ​អោយ​អស់។

២- យក​សាច់​មក​ញាត់​ក្នុង​តាសក់​អោយ​ពេញ នឹង​ណែន​ល្អ។

៣- យក​ឆ្នាំង​ដាក់​ទឹក ដាក់​ឫ​ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ខ្ទឹមស ម្រេច​បុក​ម៉ត់ ដាំ​អោយ​ពុះ សឹម​ដាក់​តាសក់​ចូល​ទុក​អោយ​ពុះ រួច​ដាក់​ការ៉ុត ផ្សិត និង​ទឹកស៊ីអ៊ីវ​ចូល​ទុក​អោយ​ពុះ​ម្តង​ទៀត​ជាការស្រេច។

ពេល​ទទួល​ទាន អាច​ដាក់​ស្លឹក​វ៉ាន់ស៊ុយ​ពី​លើ​កាន់​តែ​ឆ្ងុយ។ អាច​ដាក់​គ្រឿងផ្សំ​រសជាតិ​តាម​ចំណូលចិត្ត៕

___________
បក​ប្រែ​ដោយ : អ្នកស្រី សុគន្ធារី ប្រភព​ពី : Daily Dish

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។