១- បង្គា (បកស្អាត) ១ខាំកន្លះ
២- គ្រឿងការី ២ស្លាបព្រាបាយ
៣- ម្នាស់ ៣ខាំ (ហាន់ជាដំតូចល្មម)
៤- ទឹកអម្ពិលទុំ ៤ស្លាបព្រាបាយ
៥- អំបិល ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៦- ទឹក ៣ចានចង្កឹះ
៙ របៀបធ្វើ ៖
១- យកឆ្នាំងដាក់ទឹកដាំអោយក្តៅ សឹមដាក់គ្រឿងការីចូលកូអោយសព្វ និងរលាយសាច់មួយ រួចដាក់បង្គាចូលកូអោយសព្វល្អ។
២- ដាក់ម្នាស់ចូលកូអោយសព្វ ទុកអោយពុះ សឹមដាក់ទឹកអម្ពិលទុំ និងអំបិលកូអោយសព្វ ទុកប្រហែល ១នាទីជាការស្រេច៕
+++ អាចដាក់គ្រឿងផ្សំរសជាតិតាមចំណូលចិត្ត។
_________________បកប្រែដោយ : អ្នកស្រី សុគន្ធារី
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ តែពាក្យបច្ចេកទេសសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។