Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

ឡូកឡាក់​សាច់គោបែបខ្មែរ (សាច់គោផុយ ៣ខាំ)

Jul14,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ‬ ៖

១- សាច់គោ (សាច់​ផុយ) ៣ខាំ (ហាន់​ស្តើងៗ)
២- សាលាដ ១ខាំ
៣- ប៉េងប៉ោះ ១ផ្លែ (ហាន់​ស្តើងៗ)
៤- ខ្ទឹមបារាំង ១ផ្លែ (ហាន់​ស្តើងៗ)
៥- ប្រេងឆា ១ស្លាបព្រាបាយ
៦- ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាបាយ
៧- ប្រេងខ្យង ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៨- អំបិល បន្តិច
៩- ម្សៅស៊ុប បន្តិច
១០- ស្ករ ១ស្លាបព្រាបាយ
១១- ខ្ទឹមស ៤កំពឹស (ចិញ្ច្រាំ​ឲ្យ​ម៉ដ្ឋ)
១២- ម្រេច​ម៉ដ្ឋ កន្លះ​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ

‪‎៙ របៀប​ធ្វើ‬ ៖

១- រៀប​សាលាដ​ដាក់​ក្នុង​ចាន រៀប​ប៉េងប៉ោះ​ពី​លើ​សាលាដ រួច​រៀប​ខ្ទឹមបារាំង​ពីលើ​មួយ​ជាន់​ទៀត (បើ​អត់​ចូលចិត្ត​ខ្ទឹមបារាំង​ឆៅ អាច​ឆា​ត្រឡប់​ខ្លាញ់​សិន)។
២- ដាំ​ប្រេងឆា​ឲ្យ​ក្តៅ ដាក់​ខ្ទឹមស​បំពង​ឲ្យ​ប្រែ​ពណ៌ រួច​ដាក់​សាច់​ចូល​ឆា​ពីរបី​ត្រឡប់។
៣- បន្ទាប់មក​ដាក់​ស្ករ ប្រេងខ្យង អំបិល ម្សៅស៊ុប ចូល​ឆា​ឲ្យ​ឆ្អិន​សាច់ ដាក់​ម្រេច​ចូល រួច​ដួស​សាច់​ដាក់ពីលើ​បន្លែ​ជាការស្រេច៕

បញ្ជាក់ ៖ ទទួល​ទាន​ជាមួយ​អំបិល​ម្រេច​ក្រូចឆ្មារ កាន់​តែ​ឆ្ងាញ់។
_________________
អ្នក​ស្រី សុគន្ធារី

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។