Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

របៀប​ចំហុយ​ត្រីដំរី​ជាមួយ​មីសួ

Jul12,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- ត្រីដំរី​ស្រស់​ចំនួន ៤ ក្បាល
២- មីសួ ១ កញ្ចប់
៣- សាច់​ជ្រូក​បី​ជា​ន់​ចិញ្ច្រាំ (១០០ ក្រាម)
៤- ផ្សិត​ត្រចៀក​កណ្តុរ​ (៥០ ក្រាម)
៥- ជ្រក់ស្ពៃ (១០០ ក្រាម)
៦- ខ្ញី​ហាន់​ជា​ចំណិតៗ (១០០ ក្រាម)
៧- សៀង​ផ្អែម ​(១​០០ ក្រាម)
៨- ស្លឹកខ្ទឹម, ស្ករត្នោត, ទឹកត្រី, ប៊ីចេង

៙ វិធីធ្វើ ៖

ជា​ដំបូង​ត្រូវ​ត្រាំ​មីសួ និង​ផ្សិតត្រចៀកកណ្ដុរ​ជាមួយ​ទឹក​ដើម្បី​ឲ្យ​រីក​សព្វ ។ បន្ទាប់មក យក​គ្រឿង​ផ្សំ​​ពាក់​កណ្តាល​មក​រៀបចំ​ដាក់​ក្នុង​ចាន​ដូចជា :
- មីសួ​ដែល​រីក​សព្វ (ពាក់កណ្តាល)
- ជ្រក់ស្ពៃ (៥០ ក្រាម)
- ​ខ្ញី​ហាន់​ចំណិតៗ (៥០ ក្រាម)
- ផ្សិតត្រចៀកកណ្ដុរ (៥០ ក្រាម)
- សៀង​ផ្អែម (៥០ ក្រាម)
- សាច់​ជ្រូក​បី​ជា​ន់​ចិញ្ច្រាំ (៥០ ក្រាម)

ក្រោយ​ពី​ធ្វើការ​រៀបចំ​ហើយ​ត្រូវ​រៀប​ត្រីដំរី​ទាំង​៤ ដាក់​ពី​លើ​គ្រឿងផ្សំ ហើយ​ចាប់ផ្តើម​ដាក់​ស្ករ​ត្នោត ៥០ក្រាម, ទឹកត្រី​បន្តិច, និង​ប៊ីចេង ។ រួចហើយ​យើង​ចាប់ផ្តើម​ដាក់​គ្រឿងផ្សំ​ដែល​នៅសល់​ពីលើ​ត្រីដំរី​តែម្តង ។

- មីសួ​ដែល​រីក​សព្វ (ពាក់កណ្តាល)
- ជ្រក់ស្ពៃ (៥០ ក្រាម)
- ​ខ្ញី​ហាន់​ចំណិតៗ (៥០ ក្រាម)
- ផ្សិតត្រចៀកកណ្ដុរ (៥០ ក្រាម)
- សៀង​ផ្អែម (៥០ ក្រាម)
- សាច់​ជ្រូក​បី​ជា​ន់​ចិញ្ច្រាំ (៥០ ក្រាម)
- ស្លឹកខ្ទឹម​ហាន់​ចំណិតៗ

ក្រោយពី​យើង​ធ្វើការ​រៀបចំ​ដាក់​ក្នុង​ចានថ្ម​រួចហើយ យើង​ចាប់ផ្តើម​ដាក់​ចានថ្ម​ចូល​ទៅ​ក្នុង​ឆ្នាំង​ចំ​ហុយ​តែម្តង។ ការ​ចំអិន​ប្រើ​រយៈពេល ៦០​នាទី​ទើប​បាន​ឆ្អិន​សព្វ​ល្អ ។

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។