៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- ត្រីដំរីស្រស់ចំនួន ៤ ក្បាល២- មីសួ ១ កញ្ចប់
៣- សាច់ជ្រូកបីជាន់ចិញ្ច្រាំ (១០០ ក្រាម)
៤- ផ្សិតត្រចៀកកណ្តុរ (៥០ ក្រាម)
៥- ជ្រក់ស្ពៃ (១០០ ក្រាម)
៦- ខ្ញីហាន់ជាចំណិតៗ (១០០ ក្រាម)
៧- សៀងផ្អែម (១០០ ក្រាម)
៨- ស្លឹកខ្ទឹម, ស្ករត្នោត, ទឹកត្រី, ប៊ីចេង
៙ វិធីធ្វើ ៖
ជាដំបូងត្រូវត្រាំមីសួ និងផ្សិតត្រចៀកកណ្ដុរជាមួយទឹកដើម្បីឲ្យរីកសព្វ ។ បន្ទាប់មក យកគ្រឿងផ្សំពាក់កណ្តាលមករៀបចំដាក់ក្នុងចានដូចជា :- មីសួដែលរីកសព្វ (ពាក់កណ្តាល)
- ជ្រក់ស្ពៃ (៥០ ក្រាម)
- ខ្ញីហាន់ចំណិតៗ (៥០ ក្រាម)
- ផ្សិតត្រចៀកកណ្ដុរ (៥០ ក្រាម)
- សៀងផ្អែម (៥០ ក្រាម)
- សាច់ជ្រូកបីជាន់ចិញ្ច្រាំ (៥០ ក្រាម)
ក្រោយពីធ្វើការរៀបចំហើយត្រូវរៀបត្រីដំរីទាំង៤ ដាក់ពីលើគ្រឿងផ្សំ ហើយចាប់ផ្តើមដាក់ស្ករត្នោត ៥០ក្រាម, ទឹកត្រីបន្តិច, និងប៊ីចេង ។ រួចហើយយើងចាប់ផ្តើមដាក់គ្រឿងផ្សំដែលនៅសល់ពីលើត្រីដំរីតែម្តង ។
- មីសួដែលរីកសព្វ (ពាក់កណ្តាល)
- ជ្រក់ស្ពៃ (៥០ ក្រាម)
- ខ្ញីហាន់ចំណិតៗ (៥០ ក្រាម)
- ផ្សិតត្រចៀកកណ្ដុរ (៥០ ក្រាម)
- សៀងផ្អែម (៥០ ក្រាម)
- សាច់ជ្រូកបីជាន់ចិញ្ច្រាំ (៥០ ក្រាម)
- ស្លឹកខ្ទឹមហាន់ចំណិតៗ
ក្រោយពីយើងធ្វើការរៀបចំដាក់ក្នុងចានថ្មរួចហើយ យើងចាប់ផ្តើមដាក់ចានថ្មចូលទៅក្នុងឆ្នាំងចំហុយតែម្តង។ ការចំអិនប្រើរយៈពេល ៦០នាទីទើបបានឆ្អិនសព្វល្អ ។
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។