Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

ជ្រក់​ត្រសក់ស្រូវ (ត្រសក់ស្រូវ​១​គីឡូ)

Jul15,2024

៙ គ្រឿង​ផ្សំ​ ៖​

១- ត្រសក់​ស្រូវ​ ១ គីឡូ
២- អំបិល​ ១ ស្លាប​ព្រា​បាយ​
៣- ទឹក​សុទ្ធ​ កន្លះ​លីត្រ
៤- ស្ករ​ត្នោត​ ៤ ស្លាប​ព្រា​បាយ​
៥- ម្ទេស​គ្រាប់​ ដាក់​តាម​ចំណូល​ចិត្ត​
៦- រំដេង​ ១ មើម​
៧- ខ្ទឹម​ស​ ១ ច្រើន​កំពឹស
៨- ទឹក​ត្រី​ ២ ស្លាប​ព្រា​បាយ​
៩- ទឹក​ស៊ី​អ៊ីវ​ ២ ស្លាប​ព្រា​បាយ
១០- ដុំ​ស៊ុប​មាន់​ ១​ ដុំ​តូច

៙ វិធី​ធ្វើ​ ៖

១. លាង​ត្រសក់​ស្រូវ​ឲ្យ​បាន​ស្អាត​ល្អ​ រួច​ពុះ​ ឬ​ចិត​ជា​ជំនិត​ៗ​កុំ​តូច​ពេក​ តាម​ទំហំ​ចង់​បាន​ដូច​ក្នុង​រូប​ ហើយ​ត្រូវ​យក​មក​ប្រឡាក់​អំបិល​ ១០ នាទី​ រួច​យក​របស់​ធ្ងន់​សង្កត់​ឲ្យ​អស់​ទឹក​ប្រហែល​កន្លះ​ម៉ោង​ បន្ទាប់​មក​យក​មក​លាង​ទឹក​ឲ្យ​ស្អាត​ម្តង​ទៀត​
២. ដាក់​ស្ករ​ត្នោត​ចូល​ក្នុង​ខ្ទះ​ កូរ​រហូត​ក្លាយ​ទៅ​ជា​ស្ករ​តាំង​ម៉ែ​ ដាក់​ទឹក​ស៊ីអ៊ីវ​ ទឹក​ត្រី​ ដុំ​ស៊ុប​មាន់​ រំដេង​ ខ្ទឹម​ស​ ចូល​ ហើយ​កូរ​ឲ្យ​សព្វ​ បន្ទាប់​មក​ចាក់​ទឹក​ចូល​ ទុក​រហូត​ដល់​ពុះ​ រួច​លើក​ចុះ​ ទុក​ឲ្យ​ត្រជាក់​
៣. យក​ត្រសក់​ស្រូវ​ដាក់​ក្នុង​ក្រឡ​មួយ​ល្មម​ និង​ចំនួន​ត្រសក់​ រួច​ចាក់​ទឹក​ស្ករ​ចូល​
៤. យក​ម្ទេស​ហាន់​ហើយ​ដាក់​ពី​លើ​ បិត​គម្រប​ឲ្យ​ជិត​ ទុក​រហូត​ដល់​ត្រសក់​មាន​រសជាតិ​ជូរ​
៥. ទូ​ទៅ​ជ្រក់​ត្រសក់​ស្រូវ​នេះ​ មាន​រសជាតិ​ ជូរ​អែម​។​ អាច​ភ្លក្ស​មើល​សិន​ បើ​មិន​ទាន់​ត្រូវ​ចិត្ត​អាច​ដាក់​គ្រឿង​ផ្សំ​បន្ថែម​ទៀត​បាន​ណា​៕
______________
ប្រភព​ពី : https://kohsantepheap.tv/article/37607

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។