៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- គ្រឿងសមុទ្រ ៣ទៅ៤ខាំ (តាមចំណូលចិត្ត មឹក គ្រុំ បង្គា ជើងក្តាម)២- ផ្សិតចំបើង កន្លះខាំ (ពុះជាពីរ)
៣- រំដេង ហាន់ស្តើងៗ ៦ទៅ៧ចំនិត
៤- គល់ស្លឹកគ្រៃ ២ទៅ៣គល់ (ហាន់បញ្ឆិតៗ)
៥- ស្លឹកក្រូចសើច ៦ទៅ៧សន្លឹក
៦- ទឹកត្រី ២ទៅ៣ស្លាបព្រាបាយ
៧- ទឹកក្រូចឆ្មារ ៣ទៅ៤ស្លាបព្រាបាយ
៨- ម្ទេស
៩- ជីរនាងវង
១០- ទឹក ១លីត្រ
៙ របៀបធ្វើ ៖
១- ដាំទឹកអោយពុះ ដាក់ម្ទេស រំដេង ស្លឹកក្រូច គល់ស្លឹកគ្រៃ រួចដាក់ទឹកត្រី និងផ្សិតចូលទុកអោយពុះ។
២- ដាក់គ្រឿងសមុទ្រចូល ទុកអោយពុះប្រហែល ២នាទី (កុំគ្រប) រួចបិទភ្លើង។ ដាក់ស្លឹកជីរ និងទឹកក្រូចឆ្មារ កូអោយសព្វជាការស្រេច៕
_____________ប្រភពពី : camlocation
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។