៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- ត្រីរ៉ស់ 1 គីឡូ២- គល់ស្លឹកគ្រៃ 2 ដើម
៣- ផ្សិតចំបើង 1 ខាំ
៤- ក្រូចឆ្មារ 1 ផ្លែ
៥- ស្លឹកក្រូចសើច 4 សន្លឹក
៦- គ្រឿងតុំយុំា 1 កញ្ចប់
៧- ទឹកស៊ុប 4 ចានចង្កឹះ
៨- ម្ទេសស្រស់ 5 គ្រាប់
៩- ទឹកត្រី កន្លះស្លាបព្រាបាយ
១០- អំបិល កន្លះស្លាបព្រាបាយ
១១- ស្ករស កន្លះស្លាបព្រាបាយ
១២- ម្សៅស៊ុប កន្លះស្លាបព្រាបាយ
៙ វិធីធ្វើ ៖
១- ត្រីរ៉ស់កាត់ជាកង់ៗ គល់ស្លឹកគ្រៃហាន់បញ្ជិតក្រាស់ៗ។
២- ដាំទឹកស៊ុបឲ្យពុះ គល់ស្លឹកគ្រៃ ស្លឹកក្រូចសើច ក្រូចឆ្មារ គ្រឿងតុំយុំា ទឹកត្រី អំបិល ស្ករស ម្សៅស៊ុប ផ្សិតចំបើង ត្រីរ៉ស់ ម្ទេសស្រស់ ភ្លក់ឲ្យមានរសជាតិជូរ ហិល ប្រៃ បន្តិចជាការស្រេច៕
____________ ប្រភពពី camlocation
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។