១- ត្រីអណ្ដែង 1 គីឡូ
២- ខ្ទិះដូង 4 ចានចង្កឹះ
៣- ស្លឹកក្រូចសើច 10 សន្លឹក
៤- រំដេង 1 ដុំ
៥- ត្រកួនចិន កន្លះគីឡូ
៦- ផ្សិតចំបើង 3 ខាំ
៧- ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ 1 ស្លាបព្រាបាយ
៨- ទឹកត្រី 2 ស្លាបព្រាបាយ
៩- ស្ករស 1 ស្លាបព្រាបាយ
១០- ម្សៅស៊ុប 1 ស្លាបព្រាបាយ
១១- ខ្លាញ់ 2 ស្លាបព្រាបាយ
១២- ប្រហុក 1 ស្លាបព្រាបាយ
១៣- ម្ទេសឆ្អើរចិញ្ច្រាំ 1 ស្លាបព្រាបាយ
៙ វិធីធ្វើ ៖
១- ត្រីកាត់កង់ៗ ត្រកួនកាត់កង់ៗ រំដេង ហាន់ចំណិតស្តើងៗ។
២- ដាក់ខ្លាញ់ឲ្យក្តៅ ខ្ទឹមសបំពងឲ្យឈ្ងុយ ដាក់ម្ទេសចិញ្ច្រាំ ប្រហុក កូរចូលគ្នា មួយសន្ទុះ ដាក់ត្រីអណ្ដែង ស្លឹកក្រូចសើច រំដេង ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅស៊ុប ផ្សិតចំបើង ខ្ទិះដូងទុកឲ្យពុះ ទើបដាក់ត្រកួនរួចភ្លក្សមើលជាការស្រេច៕
___________អត្ថបទពី : http://recipe.camlocation.com/ រូបភាពពី : https://www.youtube.com/watch?v=K9phCoLoEec
No comments
Post a Comment