១- ត្រីអណ្ដែង 1 គីឡូ
២- ខ្ទិះដូង 4 ចានចង្កឹះ
៣- ស្លឹកក្រូចសើច 10 សន្លឹក
៤- រំដេង 1 ដុំ
៥- ត្រកួនចិន កន្លះគីឡូ
៦- ផ្សិតចំបើង 3 ខាំ
៧- ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ 1 ស្លាបព្រាបាយ
៨- ទឹកត្រី 2 ស្លាបព្រាបាយ
៩- ស្ករស 1 ស្លាបព្រាបាយ
១០- ម្សៅស៊ុប 1 ស្លាបព្រាបាយ
១១- ខ្លាញ់ 2 ស្លាបព្រាបាយ
១២- ប្រហុក 1 ស្លាបព្រាបាយ
១៣- ម្ទេសឆ្អើរចិញ្ច្រាំ 1 ស្លាបព្រាបាយ
៙ វិធីធ្វើ ៖
១- ត្រីកាត់កង់ៗ ត្រកួនកាត់កង់ៗ រំដេង ហាន់ចំណិតស្តើងៗ។
២- ដាក់ខ្លាញ់ឲ្យក្តៅ ខ្ទឹមសបំពងឲ្យឈ្ងុយ ដាក់ម្ទេសចិញ្ច្រាំ ប្រហុក កូរចូលគ្នា មួយសន្ទុះ ដាក់ត្រីអណ្ដែង ស្លឹកក្រូចសើច រំដេង ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅស៊ុប ផ្សិតចំបើង ខ្ទិះដូងទុកឲ្យពុះ ទើបដាក់ត្រកួនរួចភ្លក្សមើលជាការស្រេច៕
___________អត្ថបទពី : http://recipe.camlocation.com/ រូបភាពពី : https://www.youtube.com/watch?v=K9phCoLoEec
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។