Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

សម្លខ្ទិះ​ត្រីអណ្តែង (ត្រី 1kg)

Jul15,2024
៙ គ្រឿង​ផ្សំ ៖
១- ត្រី​អណ្ដែង​ 1​ គីឡូ
២- ខ្ទិះដូង​ 4 ​ចាន​ចង្កឹះ
៣- ស្លឹក​ក្រូចសើច ​10 ​សន្លឹក
៤- រំដេង 1 ​ដុំ
៥- ត្រកួនចិន​ កន្លះ​គីឡូ
៦- ផ្សិត​ចំបើង​ 3 ខាំ
៧- ខ្ទឹម​ស​ចិញ្ច្រាំ 1 ស្លាបព្រាបាយ
៨- ទឹក​ត្រី 2 ស្លាបព្រាបាយ
៩- ស្ករ​ស 1 ស្លាបព្រាបាយ
១០- ម្សៅស៊ុប 1 ស្លាបព្រាបាយ
១១- ខ្លាញ់ 2 ស្លាបព្រាបាយ
១២- ប្រហុក 1 ស្លាបព្រាបាយ
១៣- ម្ទេស​ឆ្អើរ​​ចិញ្ច្រាំ 1 ស្លាបព្រាបាយ

៙ វិធី​ធ្វើ ៖

១- ត្រី​កាត់​កង់ៗ​ ត្រកួន​កាត់​កង់ៗ​ រំដេង​ ហាន់​ចំណិត​ស្តើងៗ។

២- ដាក់​ខ្លាញ់​ឲ្យ​ក្តៅ ​ខ្ទឹម​ស​បំពង​ឲ្យ​ឈ្ងុយ ​ដាក់​ម្ទេស​ចិញ្ច្រាំ​ ប្រហុក ​កូរ​ចូល​គ្នា​ មួយ​សន្ទុះ ​ដាក់​ត្រី​អណ្ដែង​ ស្លឹក​ក្រូចសើច ​រំដេង ​ទឹកត្រី ស្ករស​ ម្សៅស៊ុប​ ផ្សិតចំបើង ខ្ទិះដូង​ទុក​ឲ្យ​ពុះ ​ទើប​ដាក់​ត្រកួន​រួច​ភ្លក្ស​មើល​ជាការស្រេច៕

___________
អត្ថបទ​ពី : http://recipe.camlocation.com/ រូបភាព​ពី : https://www.youtube.com/watch?v=K9phCoLoEec

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។