៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- ស៊ុតទាចំនួន ១០គ្រាប់២- ទឹកសុទ្ធ ៤ពែង (កំប៉ុងអង្ករ)
៣- ស្ករស ៤ពែង (កំប៉ុងអង្ករ)
៥- ស្លឹកតើយ ៣ ទៅ ៤សន្លឹកកាត់
៙ របៀបធ្វើ ៖
១- គោះស៊ុតទាយកតែផ្នែកក្រហមទុក (ដាក់ចាន) និងទុកផ្នែកទឹកនៃស៊ុតស ដែលយើងអាចមើលដឹងវាជាផ្នែកស៊ុតសដែលជាប់សម្បកស៊ុត ។២- ចាក់ស៊ុតសផ្នែកទឹកដែលជាប់សម្បកស៊ុត ចូលជាមួយស៊ុតក្រហម វាយឲ្យសព្វ រួចច្រោះដោយប្រើស្បៃ ឬក្រណាត់ស្ដើង ។
៣- ដាំទឹក និងដាក់ស្ករសចូលក្នុងខ្ទះ កូរវាឲ្យរលាយបានបន្តិច រួចដាក់ស្លឹកតើយចូល ។
៤- ពេលទឹកស្ករពុះហើយ បន្ថយភ្លើងល្មមៗ រួចដួសស្លឹកតើយចេញ ។
៥- យកស៊ុតក្រហមដែលច្រោះរួចនោះ ដាក់ចូលចំពួយដែលមានរន្ធតូចមួយឬពីរ ដោយយកដៃម្ខាងបិទរន្ធសិន ។
៦- ប្រលែងដៃដើម្បីឲ្យស៊ុតក្រហម ហូរចេញមកដាក់លើទឹកស្ករដែលកំពុងដាំពុះ ដោយយើងត្រូវផ្លាស់ទីជារង្វង់ៗ ។ រហូតដល់ល្មមបានមួយដុំហើយ ទើបយកចង្កឹះស្រង់សរសៃស៊ុតចេញ និងបត់វាដាក់ចាន ។
ចំណាំ ៖ យើងអាចយកស៊ុតក្រហមដែលវាយសព្វនោះច្រកថង រួចកាត់គូថជារន្ធតូចមួយឬពីរ ដើម្បីឲ្យស៊ុតក្រហមចេញមក បង្កើតបានជាសរសៃ ដោយមិនបាច់ទិញឧបករណ៍ជំនួយអ្វីនោះទេ ។
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។