៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- ស្អំ ២ ខាំ បេះយកតែស្លឹក២- ពងទា ឬពងមាន់ ៣ គ្រាប់
៣- គ្រឿងទេស ទឹកត្រីបន្តិច, ស្ករ និងប៊ីចេង
៙ របៀបធ្វើ ៖
១- ស្អំអាចបេះហើយ យកមកហាន់ដើម្បីឲ្យវាម៉ដ្ឋល្អ ហើយលាយជាមួយគ្រឿងផ្សំខាងលើ ។២- យកខ្ទះមកដាក់នៅលើចង្ក្រានអោយក្តៅ បន្ទាប់មកដាក់ខ្លាញ់ច្រើនជាងការចៀនពងទាធម្មតាបន្តិច ។
៣- ហើយដាក់ស្អំដែលលាយជាមួយគ្រឿងផ្សំចូលទៅក្នុងខ្ទះតែម្តង ។ ដោយកុំព្យាយាមកុំប្រើភ្លើងក្តៅខ្លាំងពេក អាចធ្វើអោយម្ហូបឆាប់ខ្លោច ។ ប្រែចុះប្រែឡើងរហូតដល់ស្អំឆ្អិនសព្វល្អ ៕
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។