Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

ចៀន​ស្អំ​ជាមួយ​ពងទា

Jul12,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- ស្អំ ២ ខាំ បេះ​​យក​តែ​ស្លឹក
២- ពង​ទា ឬ​ពងមាន់ ៣ គ្រាប់
៣- គ្រឿងទេស ទឹកត្រី​បន្តិច, ស្ករ និង​ប៊ីចេង

៙ របៀប​ធ្វើ ៖

១- ស្អំ​អាច​​បេះ​ហើយ ​​យក​មក​ហាន់​ដើម្បី​ឲ្យ​វា​ម៉ដ្ឋ​ល្អ ហើយ​លាយ​ជាមួយ​គ្រឿង​ផ្សំ​ខាង​លើ ។
២- ​យក​ខ្ទះ​​មក​ដាក់​នៅ​លើ​​ចង្ក្រាន​អោយ​ក្តៅ បន្ទាប់​មក​ដាក់​ខ្លាញ់​ច្រើន​ជាង​ការ​ចៀន​ពង​ទា​ធម្មតា​បន្តិច ។
៣- ហើយ​ដាក់​​ស្អំ​ដែល​លាយ​ជាមួយ​គ្រឿងផ្សំ​ចូល​ទៅ​ក្នុង​ខ្ទះ​តែម្តង ។ ដោយ​កុំ​ព្យាយាម​កុំ​ប្រើ​ភ្លើង​ក្តៅ​ខ្លាំង​ពេក អាច​ធ្វើ​អោយ​ម្ហូប​ឆាប់​ខ្លោច ។​ ប្រែ​ចុះ​ប្រែ​ឡើង​រហូត​ដល់​ស្អំ​ឆ្អិន​សព្វ​ល្អ ៕

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។