៙គ្រឿងផ្សំ ៖
១- ម្ទេសជ្រក់ ( កិនឲ្យម៉ត់ )
២- ម្សៅឆា (លាយទឹកកូរឲ្យរលាយអស់)
៣- ស្ករស អំបិល
៤- ទឹកធម្មតា ១ កូនចាន
៙ វិធីធ្វើ៖
- យកស្ករសមកដាក់ក្នុងឆ្នាំង រួចចាក់ទឹកចូល យកទៅដាំលើភ្លើង ហើយកូរឲ្យរលាយស្ករសអស់ រួចដាក់ អំបិល និង ម្សៅឆាចូល កូរចូលគ្នា (ឲ្យរាងខាប់ល្មម ) បន្ទាប់មកដាក់ម្ទេសចូល កូរឲ្យសព្វ ចូលគ្នាម្ដងទៀត រួចជាការស្រេច ។
អាចទទួលទានជាមួយ មាន់អាំង ប្រហិត គ្រប់មុខ តាមការចូលចិត្តទទួលទាន ៕
_____________
ប្រភព : មង្គលការ
Hover Setting
slideup
កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎
វិធីធ្វើទឹកម្ទេសសម្រាប់ជ្រលក់ជាមួយប្រហិត (វិធីទី១)
ចែករំលែក ៖
ចូលចិត្តការបញ្ចេញគំនិត ដូច្នេះក៏រចនាពុម្ពអក្សរខ្មែរ (តែមិនផ្លូវការ) ការងារកាលណោះជាអ្នករត់តុកតុកព្រោះមិនត្រូវការគិតច្រើន។ បន្ទាប់មកចូលក្នុងវិស័យការងារ UX/UI ហើយក៏បន្តទៅការងាររចនាក្រាហ្វិក motion ថតរូបវីដេអូ កាត់តវីដេអូ ក្នុងតួនាទីជា Digital Marketing ដូច្នេះក៏ចង់រៀនកូដតែទៅមិនទាន់រួចទេ ព្រោះត្រូវរៀនផ្នែកក្រាហ្វិកឲ្យបានច្រើនទៀតដើម្បីជីវភាព។ ថ្ងៃអនាគតចង់រចនាពុម្ពអក្សរឲ្យបានល្អ និងទទួលសេវាកម្មរចនា។

Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។