+ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- ខ្យងស្ងោរ ៥០០ក្រាម ឆ្កឹះយកសាច់២- គល់ស្លឹកគ្រៃ ២គល់ កាត់កង់ដំឲ្យបែក
៣- ស្លឹកក្រូចសើច ៥សន្លឹក
៤- បន្លែអន្លក់ញ៉ាំផ្ទាប់ ជីរអង្កាម, ជីរសាំងគ្រហ៊ុំ, សាលាដ៍, ចេកខ្ចី មួយមុខបន្តិចៗ
+ វិធីធ្វើ ៖
១- ដាក់ឆ្នាំងដាំទឹកឲ្យពុះ ដាក់គល់ស្លឹកគ្រៃ និងស្លឹកក្រូចសើចញីដាក់ចូល និងដាក់ខ្យងចូល ។២- ទុកមួយសន្ទុះ ដាក់ខ្យងចូលស្ងោរម្តងទៀតមួយពុះប្រហែលជា ២-៣នាទី ។
៣- ២-៣នាទីក្រោយមក អាចស្រង់យកមកញ៉ាំផ្ទាប់ជាមួយបន្លែជ្រលក់ទឹកត្រីបានហើយ ៕
+ គ្រឿងផ្សំទឹកត្រី៖
ទឹកឆ្អិន ១២០មីលីលីត្រ, ស្ករស ៥០ក្រាម, ទឹកក្រូចឆ្មារ ២-៣ស្លាបព្រាបាយ, អំបិល បន្តិច, ទឹកត្រី ២-៣ស្លាបព្រាបាយ, ខ្ទឹមស ៣កំពឹស, ម្ទេស តាមចូលចិត្ត ចិញ្ច្រាំ ដាក់ចូលក្នុងចានលាយចូលគ្នាឲ្យសព្វ។មើលវិធីធ្វើជាវីដេអូ
________________
ប្រភព : មង្គលការ
No comments
Post a Comment