Hover Setting
slideup
វិធីស្ងោរពោតឲ្យមានរសជាតិឆ្ងាញ់ និងពណ៌ល្អ
Jul14,2024
ពោត គឺជាផ្លែឈើមួយប្រភេទដែលមានឱជារសឆ្ងាញ់ ។ តែប្រសិនបើយើងមិនដឹងអំពីរបៀបធ្វើនោះនឹងធ្វើឲ្យរសជាតិមិនឆ្ងាញ់នោះទេ ។ យើងខ្ញុំនឹងធ្វើការណែនាំអំពីរបៀបក្នុងការស្ងោរពោតឲ្យមានរសជាតិឆ្ងាញ់ និងមានពណ៌ល្អ គួរឲ្យគយគន់ និងឈ្ងុយឆ្ងាញ់ ។
ចែករំលែក ៖
ចូលចិត្តការបញ្ចេញគំនិត ដូច្នេះក៏រចនាពុម្ពអក្សរខ្មែរ (តែមិនផ្លូវការ) ការងារកាលណោះជាអ្នករត់តុកតុកព្រោះមិនត្រូវការគិតច្រើន។ បន្ទាប់មកចូលក្នុងវិស័យការងារ UX/UI ហើយក៏បន្តទៅការងាររចនាក្រាហ្វិក motion ថតរូបវីដេអូ កាត់តវីដេអូ ក្នុងតួនាទីជា Digital Marketing ដូច្នេះក៏ចង់រៀនកូដតែទៅមិនទាន់រួចទេ ព្រោះត្រូវរៀនផ្នែកក្រាហ្វិកឲ្យបានច្រើនទៀតដើម្បីជីវភាព។ ថ្ងៃអនាគតចង់រចនាពុម្ពអក្សរឲ្យបានល្អ និងទទួលសេវាកម្មរចនា។

Related

សម្លគ្រឿងការីជាមួយបង្គា (បង្គា ១ខាំកន្លះ, គ្រឿងការី ២ស្លាបព្រាបាយ, ម្នាស់ ៣ខាំ)

ស៊ុបជើងមាន់ (ជើងមាន់ កន្លះគីឡូក្រាម)

សម្លរម្ជូទងល្ពៅ (ទងល្ពៅ ១គីឡូកន្លះ, ត្រី កន្លះគីឡូ, ត្រីឆ្អើរ ១កូនចានចង្កិះ)

ការីត្នោត (សាច់មាន់ ៣គីឡូកន្លះ, ត្នោត ១៥ផ្លែ)

ខជើងមាន់ (ជើងមាន់១គីឡូក្រាម សៀងខ្មៅកន្លះខាំ)

តុំយុំាត្រី (ត្រីរ៉ស់ 1 គីឡូ)

សម្លខ្ទិះត្រីអណ្តែង (ត្រី 1kg)

ខជើងទាឆ្នាំងដី (ជើងទាប្រហែល 10)

តុំយ៉ាំអាវកាស (គ្រឿងសមុទ្រមួយចានធំ)

សម្លម្ជូរត្រីឆ្អើរ (ត្រីឆ្អើរ ឬ ត្រីងៀតអាំង ៣ខាំ)

ស្ងោរតាសក់ញាត់សាច់ (តាសក់៥ផ្លែធំៗ, សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ ១ខាំ)

ស្ងោជ្រក់ត្រយូងចេក (មាន់១ក្បាល , ត្រយោងចេក២)

ស្ងោស្ពៃប្រហិតត្រីឆ្លាត (សាច់ត្រីឆ្លាត ៣ខាំ ស្ពៃក្រញាញ់ ១គីឡូក្រាម)

ស្ងោជ្រក់គ្រឿងសមុទ្រ (គ្រឿងសមុទ្រ ៣ទៅ៤ខាំ តាមចំណូលចិត្ត មឹក គ្រុំ បង្គា ជើងក្តាម)

ស្ងោរជ្រក់មាន់ស្រែ (មាន់ស្រែ ១ ក្បាល)

ស្ងោរម្រះញាត់សាច់ (ម្រះធំ ១ ផ្លែ, សាច់ជ្រូក ២ខាំ, ប្រហិតត្រី ១ខាំ)

ស្ងោរប៉េងប៉ោះញាត់សាច់ (សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ ២ខាំ , ប៉េងប៉ោះទុំ ៤ទៅ៥ផ្លែ)

ស្ងោឆ្អឹងជ្រូកជាមួយត្រាវ (ឆ្អឹងជំនីជ្រូក ៥ខាំ)

ពោះគោទឹកប្រហុក (ពោះគោ ១គីឡូក្រាម)

សម្លទំពាំងស្ងោរមាន់ (មាន់១ក្បាល)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments
Post a Comment