Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

វិធី​ស្ងោរ​ពោត​ឲ្យ​មាន​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់ និង​ពណ៌​ល្អ

Jul14,2024
ពោត គឺជា​ផ្លែឈើ​មួយ​ប្រភេទ​ដែល​មាន​ឱជារស​ឆ្ងាញ់ ។ តែ​ប្រសិនបើ​យើង​មិន​ដឹង​អំពី​របៀប​ធ្វើ​នោះ​នឹង​ធ្វើ​ឲ្យ​រសជាតិ​មិន​ឆ្ងាញ់​នោះ​ទេ ។​ យើងខ្ញុំ​នឹង​ធ្វើការ​ណែនាំ​អំពី​របៀប​ក្នុងការ​ស្ងោរ​ពោត​ឲ្យ​មាន​​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់ និង​មាន​ពណ៌​ល្អ គួរ​ឲ្យ​គយគន់ និង​ឈ្ងុយឆ្ងាញ់ ។

៙ វិធី​ធ្វើ ៖

ដើម្បី​ស្ងោរ​ពោត​ឲ្យ​​មាន​រសជាតិ​ឈ្ងុយឆ្ងាញ់ ហើយ​ទន់ ពណ៌​ស្រស់ ដោយ​គ្រាន់តែ បន្ថែម​ទឹក​ក្រូចឆ្មារ ទៅ​ក្នុង​ទឹក​ស្ងោរ​ពោត និង​ទឹកដោះគោឆៅ រួច​កូរ​ឲ្យ​​ចូល​គ្នា​សព្វ សឹម​ដាក់​ពោត តមៀប​ចូល​ក្នុង​ឆ្នាំង​ស្ងោរ ពោត​នោះ​ជាការស្រេច ។ នៅ​ពេល​ពោត​ឆ្អិត វា​នឹង​មាន​រសជាតិ​ឈ្ងុយឆ្ងាញ់ ហើយ​ទន់ គួរឲ្យ​ចង់​ទទួលទាន៕

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។