Hover Setting
slideup
កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎
បាយឆាបង្គាដ៏ឈ្ងុយឆ្ងាញ់
Jul14,2024
៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- បាយស ១ ចានចង្កឹះ
២- បង្គា ៥-៦ ក្បាល
៣- ខ្ទឹមស ចិញ្ច្រាំ ១ ស្លាបព្រាបាយ
៤- ស្លឹកគ្រៃ ១ សន្លឹក
៥- ម្ទេសខ្ចី និង ទុំ (ហាវៃ) ១ ផ្លែ
៦- ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ហាន់ ១ ស្លាបព្រាបាយ
៧- អំបិល ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៨- ពងមាន់ (វៃចូលគ្នាឲ្យសព្វ) ១ គ្រាប់
៩- ទឹកត្រី កន្លះស្លាបព្រាបាយ
១០- ទឹកដោះគោឆៅ ២ ស្លាបព្រាបាយ
១១- ទឹកម្ទេសខាប់ ១ ស្លាបព្រាបាយកន្លះ
១២- ទឹកក្រូចឆ្មារ កន្លះស្លាបព្រាបាយ
១៣- ប៊ីចេង ឬ ម្សៅស៊ុប បន្តិចបន្តួច
៙ វិធីធ្វើ ៖
១-យកបង្គា មកបកសម្បក ហើយហូតយក សរសៃខ្មៅខ្នងចេញ លាងទឹកឲ្យស្អាត រួចយកទៅស្រុះទឹកក្តៅ ទើបស្រង់ដាក់ចានទុក ។
២-ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ និងស្លឹកគ្រៃ បេះលាងទឹកឲ្យយស្អាត រួចហាន់ឲ្យល្អិតៗ ។
៣-យកម្ទេសហាវៃបេះគ្រាប់ចេញ ហើយលាងទឹកឲ្យស្អាត រួចហាន់ជាបន្ទះ ស្តើងៗ
៤-យកខ្ទះដាក់លើភ្លើងអោយក្តៅ ចាក់ប្រេងចូល ពេលហុយផ្សែងហើយ ដាក់គ្រឿងចូល ឆាត្រលប់ចុះឡើងឲ្យឈ្ងុយ រួចដួសដាក់ចានទុក ។
៥-ដាក់ខ្ទះ និងប្រេងឆាម្តងទៀត ពេលក្តៅ ដាក់បាយសចូល និងពងមាន់ រួចដាក់បង្គា ឆាត្រលប់ចុះឡើង រហូតទាល់តែសោះទឹក ទើបដួសដាក់ចាន ជាការស្រេច ៕
ចែករំលែក ៖
ចូលចិត្តការបញ្ចេញគំនិត ដូច្នេះក៏រចនាពុម្ពអក្សរខ្មែរ (តែមិនផ្លូវការ) ការងារកាលណោះជាអ្នករត់តុកតុកព្រោះមិនត្រូវការគិតច្រើន។ បន្ទាប់មកចូលក្នុងវិស័យការងារ UX/UI ហើយក៏បន្តទៅការងាររចនាក្រាហ្វិក motion ថតរូបវីដេអូ កាត់តវីដេអូ ក្នុងតួនាទីជា Digital Marketing ដូច្នេះក៏ចង់រៀនកូដតែទៅមិនទាន់រួចទេ ព្រោះត្រូវរៀនផ្នែកក្រាហ្វិកឲ្យបានច្រើនទៀតដើម្បីជីវភាព។ ថ្ងៃអនាគតចង់រចនាពុម្ពអក្សរឲ្យបានល្អ និងទទួលសេវាកម្មរចនា។

Related

ឆាខាត់ណាប្រេងខ្យងជាមួយសាច់មាន់

របៀបធ្វើលតឆា

បាយឆាបែបចិន ឬ បាយឆាយ៉ាងចូវ

ឆាក្ដៅសាច់មាន់ជាមួយគល់ស្លឹកគ្រៃ (Hot Fried chicken with lemongrass)

ឆាសាច់ជ្រូកជាមួយផ្សិតចំបើង (How to Fried pork with mushroom)

ឆាម្រេចក្តាមស្រែ (Fry Crab with peper and chilly)

ឆាសាច់គោពងអង្ក្រងជាមួយក្រសាំងទាប (Fried beef and rat-ear with big ant)

ឆាសាច់ជ្រូកជាមួយតៅហ៊ូ ស្លឹកគូឆាយ និងសណ្តែកបណ្តុះ (Fried pork with tufu and sproutbean)

ឆាក្ដៅកង្កែបជាមួយគល់ស្លឹកគ្រៃ (Fried frog with lemongrass and chilly)

ឆាផ្កាខាត់ណាជាមួយផ្សិតខ្មៅ (Fry pork with broccoli and Mushroom)

ឆាខ្ចៅខ្ជិល (Lazy Snail)

ត្រីចៀនចួន (ត្រីកន្លះគីឡូ)

japo.news: Kyoko’s cooking: ពងមាន់ក្រឡុកបែបជប៉ុន Dashi Maki Tamago

រូបមន្ត ទឹកប្រហុកបែបខ្មែរពិសេស (ប្រហុកសាច់សៀមរាបត្រីកំភ្លាញ ១ខាំ)

សម្លខ្ទិះទំពាំង (ទំពាំង ២ខាំ, សាច់ទ្រូងមាន់ ២ខាំ)

សម្លរខ្ទិះល្ពៅ (ល្ពៅទុំ ៣ខាំ, សាច់ជ្រូក ១ខាំកន្លះ)

ខខ្ទិះត្រីកាម៉ុង (ត្រីកាម៉ុង ៣ធំ)

ខត្រីកាម៉ុង (ត្រីកាម៉ុង ៣)

សម្លគ្រឿងការីជាមួយបង្គា (បង្គា ១ខាំកន្លះ, គ្រឿងការី ២ស្លាបព្រាបាយ, ម្នាស់ ៣ខាំ)

ស្ងោរតាសក់ញាត់សាច់ (តាសក់៥ផ្លែធំៗ, សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ ១ខាំ)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។