+ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- ងាវ ៥០០ក្រាម លាងឲ្យស្អាត
២- គល់ស្លឹកគ្រៃ ២ដើមហាន់បញ្ឆិតៗ
៣- ជីរនាងវងបេះស្លឹករួច ១ចាន
៤- ខ្ទឹមស ១០កំពឹស ចិតជា ២ ឬ ៣
៥- អំបិល កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
៦- ម្រេច កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
៧- ទឹកស៊ីអ៊ីវ ឬ ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាបាយ តាមចំណូលចិត្ត
៨- ប្រេងខ្យង ១ស្លាបព្រាបាយ
៩- ស្ករស កន្លះស្លាបព្រាបាយ
១០- ប៊ីចេង បន្តិច
១១- ផ្លែម្ទេសហាលក្រៀម ៥ផ្លែ ឬតាមចូលចិត្ត
១២- ប្រេងឆា ២ស្លាបព្រាបាយ
+ វិធីធ្វើ ៖
១. ដំបូងដាក់ប្រេងឆាចូលក្នុងខ្ទះដាក់ភ្លើងឲ្យក្តៅ បន្ទាប់មកដាក់ខ្ទឹមសចូល ឆាវាបន្តិចសិនចាំដាក់គល់ស្លឹកគ្រៃចូល ។
២. ឆាជាមួយគ្នាឲ្យរាងស្រពាប់ ដាក់ម្ទេសចូលឆាវាបន្តទៀតមួយភ្លែត រួចហើយដាក់ងាវចូលឆាត្រឡប់បន្តិចសិន ។
៣. រួចហើយដាក់អំបិល, ម្រេច, ទឹកស៊ីអ៊ីវ, ប្រេងខ្យង, ប៊ីចេង និង ស្ករស ឆាចូលគ្នា រួចបន្ថែមទឹកចូលបន្តិចទុកឲ្យពុះប្រហែល ១-២នាទី ។
៤. បន្ទាប់មកទៀតយកជីនាងវងដាក់ចូលឆា៣-៤ត្រឡប់ទៀត អាចដួសយកមកញ៉ាំបានហើយ ៕
____________
ប្រភព : មង្គលការ
Hover Setting
slideup
កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎
ងាវឆាគល់ស្លឹកគ្រៃនិងជីរនាងវង
Jul12,2024
ចែករំលែក ៖
ចូលចិត្តការបញ្ចេញគំនិត ដូច្នេះក៏រចនាពុម្ពអក្សរខ្មែរ (តែមិនផ្លូវការ) ការងារកាលណោះជាអ្នករត់តុកតុកព្រោះមិនត្រូវការគិតច្រើន។ បន្ទាប់មកចូលក្នុងវិស័យការងារ UX/UI ហើយក៏បន្តទៅការងាររចនាក្រាហ្វិក motion ថតរូបវីដេអូ កាត់តវីដេអូ ក្នុងតួនាទីជា Digital Marketing ដូច្នេះក៏ចង់រៀនកូដតែទៅមិនទាន់រួចទេ ព្រោះត្រូវរៀនផ្នែកក្រាហ្វិកឲ្យបានច្រើនទៀតដើម្បីជីវភាព។ ថ្ងៃអនាគតចង់រចនាពុម្ពអក្សរឲ្យបានល្អ និងទទួលសេវាកម្មរចនា។

Related

ឆាម្រេចក្តាមស្រែ (Fry Crab with peper and chilly)

ឆាសាច់គោពងអង្ក្រងជាមួយក្រសាំងទាប (Fried beef and rat-ear with big ant)

ឆាសាច់ជ្រូកជាមួយតៅហ៊ូ ស្លឹកគូឆាយ និងសណ្តែកបណ្តុះ (Fried pork with tufu and sproutbean)

ឆាក្ដៅកង្កែបជាមួយគល់ស្លឹកគ្រៃ (Fried frog with lemongrass and chilly)

ឆាផ្កាខាត់ណាជាមួយផ្សិតខ្មៅ (Fry pork with broccoli and Mushroom)

ឆាខ្ចៅខ្ជិល (Lazy Snail)

ត្រីចៀនចួន (ត្រីកន្លះគីឡូ)

japo.news: Kyoko’s cooking: ពងមាន់ក្រឡុកបែបជប៉ុន Dashi Maki Tamago

រូបមន្ត ទឹកប្រហុកបែបខ្មែរពិសេស (ប្រហុកសាច់សៀមរាបត្រីកំភ្លាញ ១ខាំ)

សម្លខ្ទិះទំពាំង (ទំពាំង ២ខាំ, សាច់ទ្រូងមាន់ ២ខាំ)

សម្លរខ្ទិះល្ពៅ (ល្ពៅទុំ ៣ខាំ, សាច់ជ្រូក ១ខាំកន្លះ)

ខខ្ទិះត្រីកាម៉ុង (ត្រីកាម៉ុង ៣ធំ)

ខត្រីកាម៉ុង (ត្រីកាម៉ុង ៣)

សម្លគ្រឿងការីជាមួយបង្គា (បង្គា ១ខាំកន្លះ, គ្រឿងការី ២ស្លាបព្រាបាយ, ម្នាស់ ៣ខាំ)

ស្ងោរតាសក់ញាត់សាច់ (តាសក់៥ផ្លែធំៗ, សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ ១ខាំ)

ស៊ុបជើងមាន់ (ជើងមាន់ កន្លះគីឡូក្រាម)

សម្លរម្ជូទងល្ពៅ (ទងល្ពៅ ១គីឡូកន្លះ, ត្រី កន្លះគីឡូ, ត្រីឆ្អើរ ១កូនចានចង្កិះ)

ការីត្នោត (សាច់មាន់ ៣គីឡូកន្លះ, ត្នោត ១៥ផ្លែ)

ស្ងោជ្រក់ត្រយូងចេក (មាន់១ក្បាល , ត្រយោងចេក២)

ស្ងោស្ពៃប្រហិតត្រីឆ្លាត (សាច់ត្រីឆ្លាត ៣ខាំ ស្ពៃក្រញាញ់ ១គីឡូក្រាម)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។