+ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- ងាវ ៥០០ក្រាម លាងឲ្យស្អាត
២- គល់ស្លឹកគ្រៃ ២ដើមហាន់បញ្ឆិតៗ
៣- ជីរនាងវងបេះស្លឹករួច ១ចាន
៤- ខ្ទឹមស ១០កំពឹស ចិតជា ២ ឬ ៣
៥- អំបិល កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
៦- ម្រេច កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
៧- ទឹកស៊ីអ៊ីវ ឬ ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាបាយ តាមចំណូលចិត្ត
៨- ប្រេងខ្យង ១ស្លាបព្រាបាយ
៩- ស្ករស កន្លះស្លាបព្រាបាយ
១០- ប៊ីចេង បន្តិច
១១- ផ្លែម្ទេសហាលក្រៀម ៥ផ្លែ ឬតាមចូលចិត្ត
១២- ប្រេងឆា ២ស្លាបព្រាបាយ
+ វិធីធ្វើ ៖
១. ដំបូងដាក់ប្រេងឆាចូលក្នុងខ្ទះដាក់ភ្លើងឲ្យក្តៅ បន្ទាប់មកដាក់ខ្ទឹមសចូល ឆាវាបន្តិចសិនចាំដាក់គល់ស្លឹកគ្រៃចូល ។
២. ឆាជាមួយគ្នាឲ្យរាងស្រពាប់ ដាក់ម្ទេសចូលឆាវាបន្តទៀតមួយភ្លែត រួចហើយដាក់ងាវចូលឆាត្រឡប់បន្តិចសិន ។
៣. រួចហើយដាក់អំបិល, ម្រេច, ទឹកស៊ីអ៊ីវ, ប្រេងខ្យង, ប៊ីចេង និង ស្ករស ឆាចូលគ្នា រួចបន្ថែមទឹកចូលបន្តិចទុកឲ្យពុះប្រហែល ១-២នាទី ។
៤. បន្ទាប់មកទៀតយកជីនាងវងដាក់ចូលឆា៣-៤ត្រឡប់ទៀត អាចដួសយកមកញ៉ាំបានហើយ ៕
____________
ប្រភព : មង្គលការ
Hover Setting
slideup
កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎
ងាវឆាគល់ស្លឹកគ្រៃនិងជីរនាងវង
ចែករំលែក ៖
ចូលចិត្តការបញ្ចេញគំនិត ដូច្នេះក៏រចនាពុម្ពអក្សរខ្មែរ (តែមិនផ្លូវការ) ការងារកាលណោះជាអ្នករត់តុកតុកព្រោះមិនត្រូវការគិតច្រើន។ បន្ទាប់មកចូលក្នុងវិស័យការងារ UX/UI ហើយក៏បន្តទៅការងាររចនាក្រាហ្វិក motion ថតរូបវីដេអូ កាត់តវីដេអូ ក្នុងតួនាទីជា Digital Marketing ដូច្នេះក៏ចង់រៀនកូដតែទៅមិនទាន់រួចទេ ព្រោះត្រូវរៀនផ្នែកក្រាហ្វិកឲ្យបានច្រើនទៀតដើម្បីជីវភាព។ ថ្ងៃអនាគតចង់រចនាពុម្ពអក្សរឲ្យបានល្អ និងទទួលសេវាកម្មរចនា។

Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។