Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

ញាំ​មីសួ​តៅហ៊ូ (មីសួ ២៥០ក្រាម)

Jul14,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- មីសួ ២៥០ក្រាម (ត្រាំទឹក)
២- តៅហ៊ូ ២០០ក្រាម (ចិត​ជា​ដុំៗ​ចៀន​ឲ្យ​ក្រៀម)
៣- ការ៉ុត ១មើមតូច ឈូស​សរសៃ​វែង
៤- ទឹកស៊ីអ៊ីវ ២-៣ស្លាបព្រាបាយ
៥- ប្រេងល្ង ១ស្លាបព្រាបាយ
៦- ស្ករត្នោត ១ស្លាបព្រាបាយ
៧- ខ្ទឹមស​ចិញ្ច្រាំ កន្លះ​ស្លាបព្រាបាយ

៙ វិធី​ធ្វើ ៖

១- ដំបូង​យក​មីសួ​ដាក់​ចូល​ក្នុង​ចាន​ធំ​មួយ បន្ទាប់​មក​ដាក់​ តៅហ៊ូ, ការ៉ុត, ទឹកស៊ីអ៊ីវ,​ប្រេងល្ង, ​ស្ករត្នោត​ និង​ខ្ទឹមស។
២- បន្ទាប់​មក​ទៀត​ច្របល់​ចូលគ្នា​ឲ្យ​សព្វ​​ ​ហើយ​សាក​ភ្លក់​មើល​ប្រសិនបើ​ស្ទើរ​អ្វី​​អ្នក​អាច​បន្ថែម​​ទៅ​​តាម​​ចំណង់​​​​ចំណូល​​ចិត្ត​របស់​អ្នក ​គឺ​ជា​​ការ​​ស្រេច៕
_____________
ប្រភព : http://recipe.camlocation.com/

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។