៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- មីសួ ២៥០ក្រាម (ត្រាំទឹក)២- តៅហ៊ូ ២០០ក្រាម (ចិតជាដុំៗចៀនឲ្យក្រៀម)
៣- ការ៉ុត ១មើមតូច ឈូសសរសៃវែង
៤- ទឹកស៊ីអ៊ីវ ២-៣ស្លាបព្រាបាយ
៥- ប្រេងល្ង ១ស្លាបព្រាបាយ
៦- ស្ករត្នោត ១ស្លាបព្រាបាយ
៧- ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ កន្លះស្លាបព្រាបាយ
៙ វិធីធ្វើ ៖
១- ដំបូងយកមីសួដាក់ចូលក្នុងចានធំមួយ បន្ទាប់មកដាក់ តៅហ៊ូ, ការ៉ុត, ទឹកស៊ីអ៊ីវ,ប្រេងល្ង, ស្ករត្នោត និងខ្ទឹមស។២- បន្ទាប់មកទៀតច្របល់ចូលគ្នាឲ្យសព្វ ហើយសាកភ្លក់មើលប្រសិនបើស្ទើរអ្វីអ្នកអាចបន្ថែមទៅតាមចំណង់ចំណូលចិត្តរបស់អ្នក គឺជាការស្រេច៕
_____________
ប្រភព : http://recipe.camlocation.com/
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។