Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

នំ​ដំឡូង​បារាំង​​បំពង (ដំឡូងបារាំង ២ដុំ)

Jul14,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- ដំឡូងបារាំង ២ដុំ
២- ស៊ុត​ ៤គ្រាប់(យក​ពណ៌លឿង)
៣- ម្សៅ​អង្ករ កន្លះ​ចាន
៤- កំទេច​នំប៉័ង ១ចាន
៥- អំបិល បន្តិច
៦- ប៊ឺ ២ស្លាបព្រាបាយ
៧- ម្រេច បន្តិច
៨- ប្រេងឆា ១ចាន​(បំពង)

៙ វិធី​ធ្វើ ៖

១- ដំបូង​យក​ដំឡូង​ដាក់​ស្ងោរ​ប្រ​ហែល​ជា ៣០នាទី បន្ទាប់​មក​យក​វា​លាង​ទឹក​ទុក​ឲ្យ​ត្រជាក់។

២​- បន្ទាប់​ពី​ត្រ​ជាក់​បក​សំបក​ចេញ​ដាក់​ចូល​ទៅ​ក្នុង​ចាន​រួច​ហើយ​ដាក់ ប៊ឺ, អំបិល និង​ម្រេច រួច​វាយ​វា​​ឲ្យ​បែក។

៣- យក​ស៊ុត ២គ្រាប់គោះ​ដាក់​(យក​តែ​ពណ៌លឿង)​ចូល​កូរ​វា​ចូល​គ្នា​ទាំង​អស់​ឲ្យ​សព្វ​រួច​គ្រប​គំរប​យក​ដាក់​ចូលក្នុង​ទូរ​ទឹក​កក​ទុក​ប្រហែល​ ២ម៉ោង​។

៤- បន្ទាប់​ពី​យក​ចេញ​ពី​ទូរ​ទឹក​កក​ត្រូវ​យក​វា​មក​ធ្វើ​ជា​ដុំ​មូល​តូច​ល្មម ​(១ស្លាបព្រាបាយ) ឬ​តាម​ដែល​ចង់​បាន​។

៥- ពេល​ដែល​ធ្វើ​បាន​ហើយ​យក​វា​មក​ប្រឡាក់​ជា​មួយ​ម្សៅ ស៊ុត​(២គ្រាប់​គោះ​ដាក់​​ចាន​លាយ​អំបិល​បន្តិច) និង​កំទេច​នំប៉័ង​រួច​យក​ទៅ​ដាក់​បំ​ពង​ឱ្យ​ឆ្អិន​ឡើង​ក្រហម​ជា​ការ​ស្រេច៕
_______________
ប្រភព : http://tak-tic.blogspot.com/2017/05/blog-post_918.html

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។