៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- ល្ងខ្មៅ ៨៥០ក្រាម២- អង្ករដំណើប ២០០ក្រាម
៣- ទឹក ៣ចានចង្កិះ
៤- ទឹកឃ្មុំ ឬ ស្ករ ៥ស្លាបព្រាបាយ
៙ របៀបធ្វើ ៖
១- លាងអង្ករអោយស្អាត រួចដាក់ត្រាំទឹក ២ទៅ៣ម៉ោង សឹមស្រង់ចេញពីទឹក ចាក់ទឹកដែលត្រាំអង្ករចោល។២- យកអង្ករ និងល្ងលាយជាមួយទឹកទៅកិនអោយម៉ដ្ត រួចយកទៅដាំលើភ្លើងដោយប្រើកំដៅតិចៗ (កូអោយជាប់ដៃ) នៅពេលដែលស្អិត និងឆ្អិនហើយដាក់ទឹកឃ្មុំចូលកូអោយសព្វជាការស្រេច៕
_____________
ប្រភព : http://tak-tic.blogspot.com/2017/05/blog-post_695.html
No comments
Post a Comment