៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- ល្ងខ្មៅ ៨៥០ក្រាម២- អង្ករដំណើប ២០០ក្រាម
៣- ទឹក ៣ចានចង្កិះ
៤- ទឹកឃ្មុំ ឬ ស្ករ ៥ស្លាបព្រាបាយ
៙ របៀបធ្វើ ៖
១- លាងអង្ករអោយស្អាត រួចដាក់ត្រាំទឹក ២ទៅ៣ម៉ោង សឹមស្រង់ចេញពីទឹក ចាក់ទឹកដែលត្រាំអង្ករចោល។២- យកអង្ករ និងល្ងលាយជាមួយទឹកទៅកិនអោយម៉ដ្ត រួចយកទៅដាំលើភ្លើងដោយប្រើកំដៅតិចៗ (កូអោយជាប់ដៃ) នៅពេលដែលស្អិត និងឆ្អិនហើយដាក់ទឹកឃ្មុំចូលកូអោយសព្វជាការស្រេច៕
_____________
ប្រភព : http://tak-tic.blogspot.com/2017/05/blog-post_695.html
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។