Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

បាយ​ឆា​កាពិ​បែប​ថៃ

Jul14,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- បង្គា​ក្រៀម
២- ពង​ទា ២ ឬ ៣ គ្រាប់
៣- អង្ករ ២០០ ក្រាម
៤- ខ្ទឹមក្រហម ២ ឬ ៣ កំពឹស
៥- ខ្ទឹមស ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ
៦- សាច់​ជ្រូក ៣០០ ក្រាម
៧- កាពិ ១ ស្លាបព្រាបាយ
៨- ខ្លាញ់ ១ ស្លាបព្រាបាយ
៩- ស្ករស ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
១០- ទឹកស៊ីអ៊ីវ​ខាប់ ១ ស្លាបព្រាបាយ
១១- ប៊ីចេង កន្លះ​ស្លាបព្រាកាហ្វេ
១២- ប្រេងខ្យង ១ ស្លាបព្រាបាយ
១៣- ស្វាយ ឈូស​ជា​សរសៃៗ
១៤- ម្រេច

៙ វិធី​ធ្វើ ៖

១- លាង​អង្ករ​ឲ្យ​ស្អាត​ដាក់​ដាំ​ឲ្យ​ស្រួយ​ល្មម។
២- បង្គា​ក្រៀម បំពង​អោយ​ស្រួយ។
៣- ចៀន​ពង​ទា​រួច កាត់​ជា​សរសៃៗ។
៤- ខ្ទឹមក្រហម​ហាន់​ស្ដើងៗ សាច់​ជ្រូក​លាង​ឲ្យ​ស្អាត​ហាន់​ជា​បន្ទះ​ស្តើងៗ ឬ ដុំៗ តាម​ការ​ចូលចិត្ត។
៥- ចិញ្ច្រាំ​ខ្ទឹម​ដាក់​ខ្ទះ​អោយ​ក្ដៅ​ចាក់​ខ្លាញ់​ចូល និង​ខ្ទឹមស​ចិញ្ច្រាំ ចូល​ឆា​អោយ​ឈ្ងុយ​ដាក់​កាពិ​ចូល​ដាក់​ទឹក​ថែម​បន្តិច បន្ទាប់មក​ចាក់​បាយ​ចូល​ឆា​ឲ្យ​សព្វ​ជាមួយ​កាពិ ដួស​ដាក់​ទុក​មួយ​អន្លើ។
៦- ចាក់​ខ្លាញ់​ចូល​ក្នុង​ខ្ទះ​ឲ្យ​ក្តៅ ដាក់​ខ្ទឹមស ម្រេច នឹង​ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ​បុក​ហើយ ដាក់​ចូល​ឆា​អោយ​ឈ្ងុយ មួយ​សន្ទុះ​ចាក់​សាច់​ជ្រូក​ចូល​បន្ថែម ស្ករស ទឹកស៊ីអ៊ីវ​ខាប់ និង ប៊ីចេង ប្រេងខ្យង ភ្លក់​រសជាតិ​តាម​ចូលចិត្ត។
៧- ម្ហូប​ឆ្អិន​ហើយ រៀប​ដាក់​ចាន​ដូច​ក្នុង​រូបភាព​ជាការស្រេច៕
___________________
ប្រភព​ពី http://tak-tic.blogspot.com/2017/05/blog-post_985.html

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។