Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

ស្ងោរ​ប៉េងប៉ោះ​ញាត់សាច់ (សាច់​ជ្រូក​ចិញ្ច្រាំ ២ខាំ , ប៉េងប៉ោះទុំ ៤ទៅ៥​ផ្លែ)

Jul15,2024

៙ គ្រឿង​ផ្សំ ៖

១- សាច់​ជ្រូក​ចិញ្ច្រាំ ២ខាំ
២- ម្សៅឆា ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៣- មីសួ​ត្រាំ​ទឹក​ក្តៅ ១ក្តាប់
៤- ខ្ទឹមក្រហម ៣មើប
៥- ស្លឹកខ្ទឹម ៣ដើម
៦- ពងទា១
៧- ម្រេច ចុង​ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៨- អំបិល ចុង​ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៩- ស្ករ ចុង​ស្លាបព្រាកាហ្វេ
១០- ផ្សិតចំបើង​ចិញ្ច្រាំ ១ក្តាប់
១១- ប៉េងប៉ោះ​ទុំ ៤-៥ផ្លែ
១២- ប្រេងឆា ៣ស្លាបព្រា

របៀបធ្វើ

១- លាង​ប៉េងប៉ោះ ឆ្កៀល​យក​គ្រាប់​ចេញ លាង​អោយ​ស្អាត។

២- លាយ​សាច់​ជ្រូក​នឹង​គ្រឿង​ទាំងអស់ ចូល​អោយ​សព្វ ហើយ​យក​ទៅ​ញាត់​ក្នុង​ផ្លែ​ប៉េងប៉ោះ។

៣- ដាក់​ឆ្នាំង​កំដៅ​ភ្លើង​អោយ​ក្តៅ ចាក់​ប្រេងឆា​ចូល រួច​ដាក់​ប៉េងប៉ោះ​ញាត់​សាច់​ចូល។

៤- ចៀន​អោយ​ក្រហម រួច​សឹម​ចាក់​ទឹក​ដាក់​ស្ងោរ អោយ​ពុះ​ឆ្អិន​សាច់។

៥- ថែម​អំបិល​ស្ករ ទៅ​ក្នុង​ទឹក​ស្ងោរ រួច​ភ្លក្ស​សាប​ប្រៃ​ថែមថយ​តាម​ចំណូលចិត្ត៕

_____________
ប្រភព អ្នកស្រី កែវ ច័ន្ទបូរណ៍

No comments

Post a Comment