៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- ទំពាំងជូ ១គីឡូក្រាម (ទំពាំងជូកំប៉ុង)២- សាច់មាន់ ១ចំហៀង
៣- ក្តាមសេះ ៥
៤- ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាបាយ
៥- ប្រហុក ២ចង្វា
៦- ទឹក ៣លីត្រ
៧- អំបិល កន្លះស្លាបព្រាបាយ
៨- ស្ករ ១ស្លាបព្រាបាយ
៩- ម្សៅស៊ុប ១ស្លាបព្រាបាយ
១០- អំពិល
១១- ម្ទេស
១២- ម្អម
១៣- ខ្ទឹមស ៣កំពឹស
របៀបធ្វើ
១- លាងទំពាំងជូជាមួយទឹកក្តៅអោយស្អាត។ ហាន់សាច់មាន់ជាដុំៗ ធំល្មម រួចប្រលាក់ជាមួយខ្ទឹមចិញ្រ្ចាំ។ ក្តាមបកសំបកអោយស្អាត កាត់ជាពីរៗ។
២- ដាំទឹកអោយពុះ ជ្រុំប្រហុក រួចដាក់អំបិល ទឹកត្រី ម្សៅស៊ុប ស្ករ និងសាច់មាន់ចូល ស្ងោអោយឆ្អឹនសាច់ប្រហែល ៥នាទី។
៣- ដាក់ក្តាមចូល ទុកអោយពុះប្រហែល ៣នាទីរួចដាក់ទំពាំងចូលទុកអោយពុះ សឹមដាក់អំពិលចូលភ្លក្សរសជាតិតាមចំនូលចិត្ត រួចហាន់ម្អម និងម្ទេសដាក់ពីលើ ទុកអោយពុះជាការស្រេច៕
_______________ប្រភព https://www.youtube.com/watch?v=A0-aphrrON4
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។