Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

ជើង​ជ្រូក​បំពង វិធី​ទី​២ (មាន​វីដេអូ​បង្ហាញ)

Jul12,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- ជើង​ជ្រូក ១ (កាត់​ផ្នែក​ក្រចក​ចេញ ទុក​ទាំង​មូល)
២- អំបិល ២ស្លាបព្រាបាយ
៣- ខ្ទឹមបារាំង ១ (ពុះជា៤ចំនែក)
៤- ស្លឹក​ក្រូច
៥- រំដេង (ហាន់​ស្តើងៗ)
៦- ម្រេច​គ្រាប់ ១ស្លាបព្រាបាយ
៧- ទឹក ២លីត្រ
៨- ប្រេងឆា
៩- ម្ទេស (ហាន់​ល្អិតៗ)
១០- ខ្ទឹមស (ចិញ្ច្រាំ​ឲ្យ​ល្អិត)
១១- ទឹក​ក្រូចឆ្មារ ៣ស្លាបព្រាបាយ
១២- ទឹកខ្មេះ ១ស្លាបព្រាបាយ
១៣- ស្ករ ១ស្លាបព្រាបាយ
១៤- អំបិល ១/៤ស្លាបព្រាបាយ
១៥- ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាបាយ
១៦- ទឹក​ឆ្អិន ២ស្លាបព្រាបាយ

៙ របៀប​ធ្វើ ៖

១- យក​ជើង​ជ្រូក​ដាក់​ក្នុង​ឆ្នាំង ដាក់​អំបិល ២ស្លាបព្រាបាយ ខ្ទឹមបារាំង ស្លឹក​ក្រូច រំដេង ម្រេច និង​ទឹក​ចូល​ស្ងោ​ឲ្យ​ឆ្អិន​ល្អ រួច​ស្រង់​ចេញ​ទុក​ឲ្យ​ស្ងួត​ទឹក ។
២- ដាំ​ប្រេងឆា​ឲ្យ​ក្តៅ ដាក់​ជើង​ជ្រូក​បំពង​ឲ្យ​ក្រហម​ល្អ ស្រង​ចេញ​ទុក​ឲ្យ​ស្ងួត​ខ្លាញ់ ។
៣- លាយ​ម្ទេស ខ្ទឹមស ទឹក​ក្រូចឆ្មារ ទឹកខ្មេះ ស្ករ អំបិល ទឹកត្រី និង​ទឹក​ឆ្អិន​ជាមួយ​គ្នា​ឲ្យ​សព្វ ទុក​ជ្រលក់​ជាមួយ​ជើង​ជ្រូក​បំពង ជាការស្រេច៕
____________
ដោយ​អ្នក​ស្រី សុគន្ធារី
ប្រភព

វីដេអូ​បង្ហាញ​របៀប​ធ្វើ ៖

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។