Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

បង្អែ​ម​ប​បរ​​ត្នោត​ (ត្នោត​៥​គ្រាប់)

Jul14,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- ត្នោត៥គ្រាប់ (សាច់​ទន់) ​ចិត្ត​ជា​ចំណិតៗ
២- អង្ករដំណើប១ ចាន​ចង្កឹះ​ពេញ​លាង​ឲ្យ​ស្អាត
៣- ស្ករត្នោត ២០០ក្រាម
៤- អំបិល ១ ស្លាបព្រា​កាហ្វេ

៙ វិធី​ធ្វើ ៖

១- មុន​ដំបូង​​​ត្រូវ​ដាក់​ទឹក និង​អង្ករ​ដំណើប​ក្នុង​ឆ្នាំង​ដាំ​ជាមួយ​គ្នា​ឲ្យ​ពុះ ​បន្ទាប់មក​ដាក់​អំបិល និង​ស្ករត្នោត​ចូល។
២- បន្ទាប់ពី​នោះ​មក​នៅ​ពេល​ដែល​ពុះ​ត្រូវ​ដាក់​​ត្នោត​ចូល​ទុក​មួយ​ពុះ​ប្រ​​ហែល​ជា ២ ទៅ ៣ នាទី​ជាការស្រេច។

៙ វិធី​ធ្វើ​ខ្ទិះដូង​ឲ្យ​ឈ្ងុយ​ឆ្ងាញ់ ៖

ខ្ទិះដូង ១ ចាន​គោម​ធំ, ស្ករស ២​ ស្លាបព្រា​បាយ, ​អំបិល ១​ ស្លាបព្រាកាហ្វេ, ​​ម្សៅមី ១ ស្លាបព្រា​កាហ្វេ ដាក់​ចូល​ទៅ​ក្នុង​ឆ្នាំង​រួច​ហើយ​កូរ​វា​ឲ្យ​រលាយ យក​ទៅ​ដាក់​លើ​ភ្លើង​កូរ​បន្ត​ទៀត​ឲ្យ​ពុះ​ហើយ​រាង​ខាប់ ទុក​ដាក់​ពេល​​ដួស​ញាំ៕

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ តែពាក្យបច្ចេកទេសសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។