Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

របៀប​ធ្វើ​ត្រី​បឹង​កញ្ឆែត (ត្រីផ្ទួកធំ១)

Jul14,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ :

១– ត្រីផ្ទួកធំ១ បំពង​ឲ្យ​ស្រួយ ។
២– ត្រី​ផ្លួក​តូច ដាក់​ស្ងោរ ដាក់អំបិល១ចិប ពេល​ឆ្អិន​ហើយ​បេះ​វា​រួច​បុក ។
៣– បន្លែ កញ្ឆែត ស្ពៃបូកគោ
៤– គ្រឿង​គល់​ស្លឹកគ្រៃ រំដេង ស្លឹក​ក្រូច រមៀត ខ្ទឹមស បុក​ម៉ដ្ឋ ។
៥– សណ្ដែកដី ដាក់​ក៏​បាន​អត់​ក៏​បាន ។
៦– ម្ទេស​ក្រៀម ចិញ្ច្រាំ​ម៉ត់ ។
៧– ខ្ទឹមក្រហម ហាន់​ស្ដើងៗ ឬ​បុក​ម៉ត់ ។
៨– កាពិ ។
៩– ខ្ទិះដូង ។
១០– ទឹក​អំពិល​ទុំ ២ ទៅ ៣ ស្លាបព្រា
១១– ស្ករស អំបិល ប៊ីចេង ទឹកត្រី ស្ករត្នោត និង​ម្សៅ​ស៊ុប​ខ្នរ ។

៙ វិធី​ធ្វើ ៖

១- ដាក់​ប្រេង​ឆា​ចូល​ខ្ទះ​ឲ្យ​ក្ដៅ​ខ្លាំង​ចាំ​ដាក់​ត្រី ត្រី​វះ​វា​ផង ឲ្យ​ឆ្អិន​ដល់​ក្នុង បំពង​ប្រហែល​១៥នាទី ទុក​ដោយ​ឡែក​សិន ។
២- ដាក់​ប្រេងឆា​ឲ្យ​ក្ដៅ ដាក់​ម្ទេស​ចិញ្ច្រាំ​ចូល ខ្ទឹមក្រហម គ្រឿង​បុក កាពិ ហើយ​ខ្ទិះដូង ឲ្យ​ពុះ​តិច ដាក់​ទឹក​ត្រី ស្ករត្នោត ម្សៅសុ៑បខ្នរ១ស្លាបព្រា ដាក់​ត្រី​បុក​ចូល កូរ​ឲ្យ​សព្វ ថែម​ខ្ទិះដូង​កន្លះ​កូន​ចាន​ទៀត ដាក់​ទឹក​អំពិល​ទុំ ហើយ​ភ្លក់​មើល​ត្រូវ​តាម​ចំណូល​ចិត្ត ពុះ​​លើក​ចុះ ។
៣- រៀប​ស្ពៃ និង​កញ្ឆែត​លើ​ចាន ហើយ​ដាក់​ត្រី ស្រោច​ទឹក​គ្រឿង​លើ​ត្រី រោយ​សណ្ដែក​ដី​ពី​លើ ដាក់​ភ្លើង​កម្ដៅ​ពី​ក្រោម​ឲ្យ​ក្ដៅ​ពុះ​តិចៗ ឲ្យ​ឆ្អិន​កញ្ឆែត​តិចៗ ទើប​កាន់តែ​ឆ្ងាញ់ ៕

____________
ប្រភព http://happyfamilynews.blogspot.com

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។