៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ ២០០ ក្រាម (២ខាំ)២- សាច់ជ្រូកកិនម៉ដ្ឋ ២០០ ក្រាម (២ខាំ)
៣- អំបិល ១/៤ ស្លាបព្រាកាហ្វេ អាចថែមថយតាមចំណូលចិត្ត
៤- ម្រេចម៉ដ្ឋ តាមចំណូលចិត្ត
៥- ម្រេចគ្រាប់ តាមចំណូលចិត្ត
៦- អាចដាក់ម្សៅស៊ុប ឬមិនដាក់ក៏បាន
៙ វិធីធ្វើ៖
១- សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ, សាច់ជ្រូកកិនម៉ដ្ឋ ដាក់ក្នុងទូទឹកកក រយៈពេល៣០នាទី (ឱ្យសាច់កកបន្តិចសិន) ។២- រួចហើយដាក់អំបិល និងម្រេចចូលសាច់ ។
៣- ដាក់សាច់ចូលក្នុងម៉ាសិនកិនសាច់ ឱ្យសាច់ឡើងរមួត រួចធ្វើឱ្យវាចេញជារាងមូលបង់ចូលទឹកកំពុងដាំឱ្យឆ្អិនជាការស្រេច ៕
បញ្ជាក់ ៖ បើចង់ឲ្យស្វិតខ្លាំង យើងអាចវៃវា ដោយបោកជាមួយចាន ធ្វើបែបនេះសាច់ប្រហិតនឹងស្វិតល្អ វិធីនេះគេនិយមធ្វើជាមួយប្រហិតត្រីឆ្លាត ។
______________ប្រភព http://khmeread.com/posts/22569
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។