Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

របៀប​ធ្វើ​ប្រហិត​សាច់​ជ្រូក លក្ខណៈ​គ្រួសារ

Jul14,2024
បើ​និយាយ​អំពី​ប្រហិត​វិញ សព្វថ្ងៃ​នេះប្រទេស​កម្ពុជា​យើង​កំពុង​ចរាចរណ៍​ប្រហិត​គ្រប់​ម៉ូដ​គ្រប់​ម៉ាក​ពី​ប្រទេស​ថៃ ដែល​ខ្លះ​រត់ពន្ធ​មក​ដោយ​ខូច​គុណភាព និង​ខ្លះ​ទៀត​ត្រូវ​បាន​ចម្អិន​លក់​តាម​សាលា​រៀន​ មិន​ថា​សិស្ស​តូច​ ឬ​សិស្ស​ធំ និយម​ទទួល​ទាន​ជាមួយ​មិត្តភ័ក្ដិ ។

៙ ​គ្រឿងផ្សំ​ ៖

១- សាច់​ជ្រូក​ចិញ្ច្រាំ ២០០ ក្រាម​ (២​ខាំ)
២​- សាច់​ជ្រូក​កិន​ម៉ដ្ឋ ២០០ ក្រាម​ (២​ខាំ)
៣​- អំបិល ១/៤ ស្លាបព្រា​កាហ្វេ អាច​ថែមថយ​តាម​ចំណូលចិត្ត​
៤- ម្រេច​ម៉ដ្ឋ តាម​ចំណូលចិត្ត​
៥- ម្រេច​គ្រាប់ តាម​ចំណូលចិត្ត​
៦- អាច​ដាក់​ម្សៅ​ស៊ុប ឬ​មិន​ដាក់​ក៏បាន​

៙ ​វិធី​ធ្វើ​៖

១​- សាច់​ជ្រូក​​ចិញ្ច្រាំ​, សាច់​ជ្រូក​កិន​ម៉ដ្ឋ ដាក់​ក្នុង​ទូទឹកកក រយៈពេល​៣០​នាទី (​ឱ្យ​សាច់​កក​បន្តិច​សិន​) ។
២​- រួចហើយ​ដាក់​អំបិល និង​ម្រេច​ចូល​សាច់​ ។
៣- ដាក់​សាច់​ចូលក្នុង​ម៉ា​សិន​កិន​សាច់ ឱ្យ​សាច់​ឡើង​រ​មួ​ត រួច​ធ្វើ​ឱ្យ​វា​ចេញ​ជា​រាង​មូល​បង់​ចូល​ទឹក​កំពុង​ដាំ​ឱ្យ​ឆ្អិន​ជា​ការ​ស្រេច​ ៕

បញ្ជាក់ ៖ ​បើ​ចង់​ឲ្យ​ស្វិត​ខ្លាំង យើង​អាច​វៃ​វា​ ដោយ​បោក​ជាមួយ​ចាន ធ្វើ​បែប​នេះ​សាច់​ប្រហិត​នឹង​ស្វិត​ល្អ វិធី​នេះ​គេ​និយម​ធ្វើ​ជាមួយ​ប្រហិត​ត្រី​ឆ្លាត ។
______________
ប្រភព http://khmeread.com/posts/22569

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។