គ្រឿងផ្សំ៖
- ល្ពៅ ២០០ក្រាម- ទឹកដោះគោជូរមានជាតិស្ករ ២០០ក្រាម
- ទឹកដោះគោខាប់ ៣០ ទៅ ៤០ មីលីលីត្រ
ជំហានទី ១៖
- ល្ពៅកាត់ជាដំតូចៗ ស្ងោឆ្អិន ទុកឱ្យត្រជាក់
ជំហានទី ២៖
- ល្ពៅត្រជាក់ហើយយកដាក់ក្នុងទូទឹកកករហូតដល់កក
ជំហានទី ៣៖
- យកល្ពៅកក និងទឹកយ៉ាអួរទៅកិនឱ្យម៉ត់
- នៅពេលដែលល្ពៅម៉ដ្ឋបន្ថែមទឹកដោះគោខាប់ យើងកិនប្រហែល ២-៣ នាទីទៀត។
ជំហានទី ៤៖
- ដាក់ក្រែមចូលទៅក្នុងប្រអប់បិទជិតរួចដាក់ចូលក្នុងទូទឹកកក ២ ម៉ោងញុំាបានហើយ ៕
_____________
ប្រភព http://happyfamilynews.blogspot.com
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។