៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- សាច់ជ្រូកបីជាន់ ១គីឡូក្រាម២- ស្ករត្នោត 1 ស្លាបព្រាបាយ
៣- ប៊ីចេង 1 ស្លាបព្រាបាយ
៤- អង្ករលីងកន្លះកំប៉ុង
៥- រំដេង
៦- អំបិលគ្រួស 2 ខាំកន្លះ ( មិនប្រើអំបិលម៉ដ្ឋទេ )
៙ វិធីធ្វើ ៖
១- សាច់ជ្រូកបីជាន់លាងទឹកអោយស្អាត ហាន់ជាបន្ទះស្ដើង ៗ កាត់ប្រវែងប៉ុនម្រាមដៃ។២- រួចយកទៅប្រឡាក់ជាមួយអំបិលគ្រួសទុក 5 ថ្ងៃ។
៣- ទើបយកវាមកចាវជាមួយ ស្ករត្នោត អង្ករលីង ប៊ីចេង រំដេង ប្រឡាក់ចូលគ្នាអោយសព្វ។
៤- បន្ទាប់យកមកដាក់ក្នុងក្រឡ ឬ កែវ ទុករយៈពេល 9 ឫ 10 ថ្ងៃ។
៥- ទើបអាចយកទទួលទានបាន ដោយយកមក ចៀន ឬ ធ្វើអ្វីផ្សេងទៀតតាមចំណូលចិត្ត ៕
______________
ប្រភពពី http://recipe.camlocation.com
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។