Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

នំ​ខ្ទឹមបារាំង (ខ្ទឹមបារាំង​២មើម)

Jul15,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- ខ្ទឹមបារាំង ២មើម
២- ម្សៅ​អង្ករ ២០០ក្រាម
៣- ទឹក ២៨០មីលីលីត្រ
៤- ម្សៅ​ជំនួយ​មេ​នំប៉័ង កន្លះ​ស្លាបព្រាបាយ (baking powder)
៥- អំបិល បន្តិច
៦- ម្រេច បន្តិច
៧- កម្ទេច​នំប៉័ង ១ចាន​
៨- ប្រេងឆា ១ចាន​ដាក់​បំពង

៙ វិធី​ធ្វើ ៖

១- មុន​ដំបូង​យក​ខ្ទឹម​បារាំង​មក​ចិត​ជា​ទទឹង​ៗ​​រួច​​បក​​វា​ចេញ​ពី​ស្រទាប់​ឲ្យ​ចេញ​ជា​រាង​រង្វង់។
២- បន្ទាប់​មក​យក​វា​ទៅ​ដាក់​ត្រាំ​ក្នុង​ទឹក​ទុក​ប្រហែល​ជា​ ៣០​នាទី​។
៣- យក​ចាន​មក​ដាក់​ម្សៅ​រួច​ចាក់​ទឹក,​ ម្រេច, ម្សៅ​ជំនួយ​មេ​នំប៉័ង និង​អំបិល​កូរ​វា​ចូល​គ្នា​ឲ្យ​បាន​សព្វ​ល្អ។
៤- ពេល​ម្សៅ​លាយ​បាន​សព្វ​ហើយ ​យក​ខ្ទឹម​បារាំង​មក​ដាក់​ចូល​ឲ្យ​ជាប់​ជា​មួយ​ម្សៅ​​។
៥- បន្ទាប់​មក​​យក​ទៅ​ប្រឡាក់​ជា​មួយ​កម្ទេច​នំ​ប៉័ង​ម្តង​ទៀត​ទើប​យក​ទៅ​ដាក់​បំពង​ឲ្យ​ឆ្អិន​ឡើង​ក្រហម​ប្រហែល ២​នាទី​ជា​ការ​ស្រេច៕
_____________
ប្រភព​ពី

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។