Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

ស្ងោរជ្រក់​មាន់​ស្រែ (មាន់​ស្រែ ១ ក្បាល)

Jul15,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- មាន់​ស្រែ ១ ក្បាល ធ្វើឲ្យស្អាតទុកទាំងមូល
២- ទឹកត្រី ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៣- អំបិល ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៤- ស្ករស ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៥- អង្ករ ១ ស្លាបព្រាបាយ
៦- ស្លឹក​ក្រូចសើច ៣-៥ សន្លឹក
៧- រំដេង ៤-៥ ចំណិត
៨- ខ្ទឹមស ២ កំពឹស​ដំ​ឲ្យ​បែក
៩- គល់​ស្លឹកគ្រៃ ២ គល់​ដំ​ដាក់
១០- ក្រូចឆ្មារ ២ ផ្លែ
១១- ស្លឹកខ្ទឹម ២ដើម ហាន់​តូចៗ​ដាក់​តាមចំណូលចិត្ត
១២- ជីរនាងវង ហាន់​តូចៗ​ដាក់​តាមចំណូលចិត្ត

៙ វិធី​ធ្វើ ៖

១- ជា​ការ​ចាប់ផ្តើម​ត្រូវ​ដាក់​ឆ្នាំង​ដាំ​ទឹក បន្ទាប់មក​ដាក់​អង្ករ ខ្ទឹមស ស្លឹក​ក្រូច រំដេង គល់​ស្លឹកគ្រៃ ចូល​មុន​ឲ្យ​ហើយ​មិនបាច់​ចាំ​ដល់​ពេល​ពុះ​ទេ។

២- ពេល​ដែល​ទឹក​ពុះ​ហើយ ទើប​បន្ថែម​ទឹកត្រី អំបិល ស្ករស និង​ដាក់​មាន់​ចូល ​គ្រប​ទុក​រហូត​ទាល់តែ​ឆ្អិន។

៣- ពេល​មាន់​ឆ្អិន​ត្រូវ​ស្រង់​ចេញ​មក​បេះ​ជា​ដុំៗ​​ពេល​បេះ​រួច​ដាក់​ចូល​ក្នុង ​ឆ្នាំង​វិញ​ដល់​ពេល​ដួស​ញ៉ាំ ទើប​បន្ថែម ជី និង ក្រូចឆ្មារ​តាម​ចំណូលចិត្ត។

៤- គ្រឿងផ្សំ​ទឹកជ្រលក់​ខាងក្រៅ រួមមាន ទឹកត្រី, ក្រូចឆ្មារ, ខ្ទឹមស, ស្ករស, ម្ទេស, ជីរនាងវង, ស្លឹកខ្ទឹម ផ្សំ​ចូលគ្នា​នៅក្នុង​ចានចង្កឹះ​មួយ ភ្លក់​ឲ្យ​ល្មម​ទៅ​តាម​រសជាតិ​ដែល​អ្នក​ចូលចិត្ត៕

______________

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។