៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- ម្រះធំ ១ ផ្លែ២- សាច់ជ្រូក ២ខាំ
៣- ប្រហិតត្រី ១ខាំ
៤- ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាបាយ
៥- ម្រេចម៉ដ្ឋ កន្លះស្លាបព្រាបាយ
៦- ម្សៅស៊ុប កន្លះស្លាបព្រាបាយ
៧- អំបិល កន្លះស្លាបព្រាបាយ
៨- ស្ករ កន្លះស្លាបព្រាបាយ
៙ វិធីធ្វើ ៖
១- ម្រះកាត់ជាពីរ ឬបីកំណាត់ខ្វៀលយកស្នូលចេញ ត្រាំទឹកអំបិលកន្លះម៉ោង រួចលាងទឹកសំអាត(មិនសូវល្វីងខ្លាំង)។ សាច់ជ្រូកចិញ្រ្ចាំឲ្យល្អិត ហើយច្របល់ជាមួយម្រេច ទឹកត្រី ប្រហិតត្រី ញាត់ចូលទៅក្នុងម្រះឲ្យពេញ។
២- ដាំទឹកឲ្យពុះ ដាក់ម្រះចូល រំងាស់ដាក់ម្សៅស៊ុប ស្ករនិងអំបិល។
៣- សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំអោយល្អិត គល់វ៉ាន់ស៊ុយ ខ្ទឹមស ម្រេច បុកចូលគ្នាអោយល្អិត ច្របល់ចូលគ្នាជាមួយ សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ ផ្សំជាមួយទឹកត្រីមួយស្លាបព្រាបាយញាត់ចូលទៅក្នុង ពោះម្រះអោយពេញ ចាក់ចូលទៅក្នុងឆ្នាំងស្ងោរឆ្អឹងជ្រូក ថែមទឹកត្រីអោយល្មម ។
៤- ឃើញថាឆ្អិនល្អហើយ ភ្លក់រសជាតិមើល ហើយដាក់ចុះ ដួសដាក់ចាន រោយម្រេចជាការស្រេច៕
___________ប្រភពពី camlocation
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។