Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

ស្ងោរ​ម្រះ​ញាត់​សាច់ (ម្រះធំ ១ ផ្លែ, សាច់​ជ្រូក​ ២​ខាំ, ប្រហិតត្រី ១ខាំ​)

Jul15,2024

៙ គ្រឿង​ផ្សំ ៖

១- ម្រះ​ធំ ១ ផ្លែ
២- សាច់​ជ្រូក​ ២​ខាំ
៣- ប្រហិត​ត្រី ១ខាំ
៤- ទឹកត្រី ១ស្លាប​ព្រាបាយ
៥- ម្រេច​ម៉ដ្ឋ កន្លះ​ស្លាបព្រាបាយ
៦- ម្សៅស៊ុប កន្លះ​ស្លាបព្រាបាយ
៧- អំបិល កន្លះ​ស្លាបព្រាបាយ
៨- ស្ករ កន្លះ​ស្លាបព្រាបាយ

៙ វិធី​ធ្វើ ៖

១- ម្រះ​កាត់​ជាពីរ​ ឬ​បី​កំណាត់​ខ្វៀល​យក​ស្នូល​ចេញ ​ត្រាំ​ទឹកអំបិល​កន្លះ​ម៉ោង​ រួច​លាង​ទឹក​សំអាត(មិន​សូវ​ល្វីង​ខ្លាំង)។​ សាច់​ជ្រូក​ចិញ្រ្ចាំ​ឲ្យ​ល្អិត ហើយ​ច្របល់​ជាមួយ​ម្រេច ទឹកត្រី ប្រហិត​ត្រី ញាត់​ចូល​ទៅ​ក្នុង​ម្រះ​ឲ្យ​ពេញ​។

២- ដាំ​ទឹក​ឲ្យ​ពុះ ដាក់​ម្រះ​ចូល រំងាស់​ដាក់​ម្សៅស៊ុប ស្ករ​និង​អំបិល។

៣- សាច់ជ្រូក​ចិញ្ច្រាំ​អោយ​ល្អិត គល់​វ៉ាន់ស៊ុយ ខ្ទឹមស ម្រេច បុក​ចូល​គ្នា​អោយ​ល្អិត ច្របល់​ចូលគ្នា​ជាមួយ សាច់ជ្រូក​ចិញ្ច្រាំ ផ្សំ​ជាមួយ​ទឹកត្រី​មួយ​ស្លាបព្រាបាយ​ញាត់​ចូល​ទៅ​ក្នុង ពោះ​ម្រះ​អោយ​ពេញ ចាក់​ចូល​ទៅ​ក្នុង​ឆ្នាំង​ស្ងោរ​ឆ្អឹង​ជ្រូក ថែម​ទឹកត្រី​អោយ​ល្មម ។

៤- ឃើញ​ថា​ឆ្អិន​ល្អ​ហើយ ភ្លក់​រសជាតិ​មើល ហើយ​ដាក់​ចុះ ដួស​ដាក់​ចាន រោយ​ម្រេច​ជាការស្រេច​៕

___________
ប្រភព​ពី camlocation

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។