Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

វិធី​ធ្វើ​សាច់​ជ្រូក​អាំង​ចង្កាក់​បែប​ថៃ (សាច់ ៣៥០ក្រាម ឬ ៣ខាំ​កន្លះ)

Jul14,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១– ខ្ទឹមស ៥ទៅ៦កម្ពឹស
២– សាច់​ជ្រូក ៣៥០ក្រាម
៣– ទឹកស៊ីអ៊ីវ​ខាប់ ២ស្លាព្រាបាយ
៤– ទឹកស៊ីអ៊ីវ ២ស្លាព្រាបាយ
៥– ម្រេច​ម៉ដ្ឋ ១សា្លព្រាកាហ្វេ
៦– ទឹកត្រី ២ស្លាព្រាបាយ
៧– ស្ករត្នោត ៧៥ក្រាម
៨– ប៊ីចេង ១សា្លព្រាកាហ្វេ
៩– ចង្កាក់

៙ វិធី​ធ្វើ ៖

១. ជា​ដំបូង​អ្នក​ត្រូវ​លាង​សាច់​ជ្រូក​ឲ្យ​ស្អាត​ព្រមទាំង​ហាន់​ជា​បន្ទះៗ ។
២. ខ្ទឹមស​ត្រូវ​ ដំ និង ចិញ្ច្រាំ ឲ្យ​ម៉ដ្ឋ ។
៣. ដំណាក់កាល​បន្ទាប់​មក​នេះ អ្នក​គួរ​ចាក់​សាច់​ដែល​បាន​ហាន់​ទុក​នោះ​មក ចាក់​ចូល​ក្នុង​ចាន​ធំ​មួយ ព្រមទាំង​បន្ថែម​ខ្ទឹមស​ចិញ្ច្រាំ, ទឹកស៊ីអ៊ីវ​ខាប់, ទឹកស៊ីអ៊ីវ, ម្រេច​ម៉ដ្ឋ, ទឹកត្រី, ស្ករត្នោត​ព្រមទាំង​ប៊ីចេង​ចូល អ្នក​អាច​ប្រើ​ដៃ​របស់​អ្នក​មក​ច្របល់​ចូលគ្នា​ឲ្យ​ចូល​ជាតិ​ ទុក​ប្រហែលជា ១០ទៅ ១៥នាទី ទើប​យក​ចង្កាក់​មក​ដើម្បី​ធ្វើ​ការ​ដោត​សាច់​បញ្ចូល ។
៤. បន្ទាប់​ពី​ធ្វើការ​ដោត​រួច​មក អ្នក​អាច​យក​ទៅ​អាំង​​ជាការស្រេច ។

ចំណាំ ៖ ប្រសិនបើ​អ្នក​ចង់​បាន​រសជាតិ​ឈ្ងុយឆ្ងាញ់​បន្ថែម ទៀត​នោះ អ្នក​បរិភោព​ជាមួយ​ជ្រក់ ឬ​ទឹកត្រី​កោះកុង​ក៏បាន ៕
__________
ប្រភព vareone.wordpress.com

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។