៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- ងាវ ១/២ គីឡូក្រាម២- ខ្ទឹមស ៨ កំពឹស
៣- ស្ករ ១ ស្លាបកាហ្វេ
៤- ម្ទេស តាមចំណូលចិត្ត
៥- ប្រេងឆា ១ ស្លាបព្រាបាយ
៦- ប្រេងខ្យង ១ ស្លាបព្រាបាយ
៧- ទឹកត្រី ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៨- អំបិល ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៩- ស្លឹកម្រះព្រៅ ១ កូនចានចង្កឹះ
៙ របៀបធ្វើ ៙
១- យកងាវលាងទឹកអោយស្អាត រួចដាក់ក្នុងចានដែក។២- ដាំទឹកអោយពុះ ដាក់អំបិល រួចចាក់ទឹកកំពុងពុះ ចូលក្នុងចានដែកដាក់ងាវ ចំនួន ១ នាទីកន្លះ។
៣- ស្រង់ងាវចេញពីទឹក រួចបកសំបកចេញមួយចំហៀង ទុកមួយចំហៀង។
៤- បុកខ្ទឹម និងម្ទេសជាមួយគ្នាអោយម៉ដ្ឋ។
៥- ដាំប្រេងឆាអោយក្តៅ ដាក់ខ្ទឹម និងម្ទេសបុកឆាអោយឈ្ងុយ រួចដាក់ងាវចូល នឹងផ្សំរសជាតិដោយ ស្ករ ទឹកត្រី ប្រេងខ្យង និងស្លឹកម្រះព្រៅចូលឆាបីបួនត្រឡប់ជាការស្រេច៕
___________
ប្រភពពី
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។