Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

ចៀន​សាច់មាន់​ខ្ទឹមស

Jul12,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- សាច់​ទ្រូង​មាន់​ដោយ​មិន​មាន​ឆ្អឹង​និង​ស្បែក​ពី ៤ ទៅ ៥
២- ខ្ទឹមស​ហាន់​ឬ​ចិញ្ច្រាំ​ឲ្យ​ល្អិត​ចំនួន ៤កំពឹស ​ឬ​ ចំណែក
៣- ស្ករត្នោត៤ស្លាបព្រា​បាយ
៤- ប្រេងឆា​អូ​លីវ១ស្លាបព្រា​បាយ
៥- គ្រឿងផ្សំ​មួយ​ចំនួន​ទៀត​ដើម្បី​បង្កើន​រសជាតិ​សាច់

៙ របៀប​ចម្អិន ៖

១. ដាក់​ខ្ទះ​លើ​ចង្ក្រាន​ឲ្យ​ក្ដៅ​បន្ទាប់​មក​ចាក់​ប្រេង​ចូល
២. ដាក់​ខ្ទឹមស​ដែល​ចិញ្ច្រាំ​ម៉ដ្ឋ​ល្មម​ចូល​ខ្ទះ​ហើយ​ទុក​រហូតដល់​ឡើង​ជើង​អង្ក្រង
៣. បន្ថយ​ភ្លើង​បន្តិច​ហើយ​ចាក់​ស្ករ​ចូល​ព្រមទាំង​បន្ថែម​គ្រឿងផ្សំ​មួយចំនួន​ដើម្បី​ជួយ​បន្ថែម​រសជាតិ​តាម​ការគួរ
៤. ដាក់​សាច់​មាន់​ចូល​ខ្ទះ​ហើយ​ច្របល់​វា​ល្មមៗ ឲ្យ​សព្វ​ជាមួយនឹង ​ខ្ទឹមស ​និង ​ស្ករ​ ព្រមទាំង​គ្រឿងផ្សំ​ផ្សេងៗ
៥. ដាក់​អំបិល ​និង ​ម្រេច ​ដើម្បី​បង្កើន​រសជាតិ​តាម​ការ​ពេញចិត្ត
៦. ទុក​វា​ឲ្យ​ខះទឹក​ចន្លោះ​ពី ១៥ ទៅ ៣០នាទី ​ដើម្បី​ឲ្យ​សាច់​ឆ្អិន​ល្អ
៧. ដួស​សាច់​ដាក់​ចាន​ដើម្បី​រៀបចំ​រចនា​ឬ​ទទួលទាន​គឺជា​ការ​ស្រេច ៕

បន្ថែម : លោកអ្នក​អាច​ដាក់​ល្ង ដើម្បី​បន្ថែម​សម្រស់ និង​រសជាតិ ។

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។