៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- សាច់ទ្រូងមាន់ដោយមិនមានឆ្អឹងនិងស្បែកពី ៤ ទៅ ៥២- ខ្ទឹមសហាន់ឬចិញ្ច្រាំឲ្យល្អិតចំនួន ៤កំពឹស ឬ ចំណែក
៣- ស្ករត្នោត៤ស្លាបព្រាបាយ៤- ប្រេងឆាអូលីវ១ស្លាបព្រាបាយ
៥- គ្រឿងផ្សំមួយចំនួនទៀតដើម្បីបង្កើនរសជាតិសាច់
៙ របៀបចម្អិន ៖
១. ដាក់ខ្ទះលើចង្ក្រានឲ្យក្ដៅបន្ទាប់មកចាក់ប្រេងចូល២. ដាក់ខ្ទឹមសដែលចិញ្ច្រាំម៉ដ្ឋល្មមចូលខ្ទះហើយទុករហូតដល់ឡើងជើងអង្ក្រង
៣. បន្ថយភ្លើងបន្តិចហើយចាក់ស្ករចូលព្រមទាំងបន្ថែមគ្រឿងផ្សំមួយចំនួនដើម្បីជួយបន្ថែមរសជាតិតាមការគួរ៤. ដាក់សាច់មាន់ចូលខ្ទះហើយច្របល់វាល្មមៗ ឲ្យសព្វជាមួយនឹង ខ្ទឹមស និង ស្ករ ព្រមទាំងគ្រឿងផ្សំផ្សេងៗ
៥. ដាក់អំបិល និង ម្រេច ដើម្បីបង្កើនរសជាតិតាមការពេញចិត្ត៦. ទុកវាឲ្យខះទឹកចន្លោះពី ១៥ ទៅ ៣០នាទី ដើម្បីឲ្យសាច់ឆ្អិនល្អ
៧. ដួសសាច់ដាក់ចានដើម្បីរៀបចំរចនាឬទទួលទានគឺជាការស្រេច ៕
បន្ថែម : លោកអ្នកអាចដាក់ល្ង ដើម្បីបន្ថែមសម្រស់ និងរសជាតិ ។
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។