Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

ចៀន​ពង​ទា​គ្រលុក​ពិសេស

Jul12,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- ពង​ទា ២គ្រាប់
២- ប័រ ១ស្លាបព្រា
៣- សាច់​ប៉ាតេ ២បន្ទះស្តើងៗ
៤- ផ្សិត​ស្រស់ ១ខាំ
៥- ឈីស Cheese
៦- ម្រេច និង​សាច់ក្រក

៙ វិធីធ្វើ ៖

១- ហាន់​សាច់​ប៉ាតេ សាច់ក្រក ផ្សិត​ស្រស់ និង ឈីស ជាបន្ទះតូច២ ស្តើងៗ
២- វាយ​ពង​ទា​បំបែក ហើយ​គ្រលុក​វា​ឲ្យ​ចូល​គ្នា
៣ -រោយ​ម្រេច​បន្តិច
៤- ដាំ​ខ្ទះ​ឲ្យ​ក្តៅ ដាក់​ប័រ​ចូល កូរ​អោយ​រលាយ
៥- ចាក់​ពង​ទា គ្រលុក​ចូល ហើយ​គ្រលែង​វា​ឲ្យ​ស្មើ​ពេញ​ខ្ទះ
៦- ទុក​ឲ្យ​វា​ស្ទើរ​ឆ្អិន ហើយ​ដាក់​សាច់​ប៉ាតេ ផ្សិត និង​សាច់​ក្រក​ចូល
៧- រោយ ឈីស ពីលើ
៨- ទុក​ឲ្យ​ឆ្អិន ហើយ​ខ្ចប់​វា​ចូល​គ្នា
៩- ដួស​ដាក់​ចាន ហើយ​ទទួល​ទាន​ក្តៅៗ៕

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។