៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- ពងទា ២គ្រាប់
២- ប័រ ១ស្លាបព្រា៣- សាច់ប៉ាតេ ២បន្ទះស្តើងៗ
៤- ផ្សិតស្រស់ ១ខាំ
៥- ឈីស Cheese
៦- ម្រេច និងសាច់ក្រក៙ វិធីធ្វើ ៖
១- ហាន់សាច់ប៉ាតេ សាច់ក្រក ផ្សិតស្រស់ និង ឈីស ជាបន្ទះតូច២ ស្តើងៗ២- វាយពងទាបំបែក ហើយគ្រលុកវាឲ្យចូលគ្នា
៣ -រោយម្រេចបន្តិច៤- ដាំខ្ទះឲ្យក្តៅ ដាក់ប័រចូល កូរអោយរលាយ
៥- ចាក់ពងទា គ្រលុកចូល ហើយគ្រលែងវាឲ្យស្មើពេញខ្ទះ
៦- ទុកឲ្យវាស្ទើរឆ្អិន ហើយដាក់សាច់ប៉ាតេ ផ្សិត និងសាច់ក្រកចូល៧- រោយ ឈីស ពីលើ
៨- ទុកឲ្យឆ្អិន ហើយខ្ចប់វាចូលគ្នា
៩- ដួសដាក់ចាន ហើយទទួលទានក្តៅៗ៕
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។