ដើម្បីឲ្យកើតជាទឹកជ្រលក់ដែលមានរសជាតិហឹរឆ្ងាញ់បាន វាត្រូវការគ្រឿងផ្សំជាច្រើនមុខ តែអ្វីដែលពិបាកគឺអាថ៌កំបាំងនៃការធ្វើ ដែលមនុស្សភាគច្រើនមិនសូវបានដឹង ។ គន្លឹះនេះយើងអាចយកទៅប្រកបរបរលក់ប្រហិតអាំងបាន ។
៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១ - ទឹកខ្ទឹមជ្រក់
២ - ជីរណា, ល្ង, ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ
៣ - ខ្ទឹមស
៤ - ប្រេងខ្យង, ទឹកម្ទេសដប, ទឹកស៊ីអ៊ីវ
៥ - ប្រេងល្ង, ទឹកខ្មេះ, តៅហ៊ូក្រហម (តៅហ៊ូធម្មតាក៏បាន)
៦ - ទឹកប៉េងប៉ោះ, ស្ករ, ម្ទេស
៙ វិធីធ្វើ ៖
១. ចាក់ទឹកម្ទេសមួយដបចូលក្នុងខ្ទះ (ដាក់ទឹកម្ទេសតាមចំណូលចិត្ត)
២. ដាក់ទឹកខ្មេះ ៣ ស្លាបព្រា
៣. ដាក់ទឹកប៉េងប៉ោះ ១ ស្លាបព្រា
៤. ដាក់ទឹកស៊ីអ៊ីវ ៣ ស្លាបព្រា
៥. ដាក់ប្រេងខ្យង ១ ស្លាបព្រា
៦. ដាក់ទឹកខ្ទឹមជ្រក់ ២ ស្លាបព្រា
៧. ដាក់ស្ករ ៣ ស្លាបព្រា
៨. បុកម្ទេស ៩ ផ្លែ និងខ្លឹម ៦ កំពឹសឱ្យបានម៉ដ្តល្អ
៩. បុក តៅហ៊ូក្រហម ៤ ជាមួយម្ទេសនិងខ្លឹមឱ្យម៉ដ្ត
១០. បន្ទាប់មកដួសដាក់ចូលខ្ទះ (ដូចក្នុងរូប)
១១. លីងល្ង
១២. ហាន់ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ និងជីរណា ឱ្យល្អិតៗ
១៣. ដាក់ខ្ទះដែលបានលាយគ្រឿងផ្សំខាងលើមកចម្អិន
១៤. ដាំឱ្យពុះ ឆ្អិនល្អ
១៥. រួចដាក់ល្ងលីងរួចចូល
១៦. ដាក់ប្រេងល្ងចូលបន្តិច
១៧. ចុងក្រោយដាក់ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ និងជីរណា ដែលហាន់រួច ដាក់ចូលកូរឱ្យសព្វជាការស្រេច ៕
Hover Setting
slideup
កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎
វិធីធ្វើទឹកម្ទេសហឹរឆ្ងាញ់សម្រាប់ជ្រលក់ជាមួយប្រហិតអាំង គ្រឿងសមុទ្រ ឬស៊ុប (បែបថៃ)
Jul12,2024
ចែករំលែក ៖
ចូលចិត្តការបញ្ចេញគំនិត ដូច្នេះក៏រចនាពុម្ពអក្សរខ្មែរ (តែមិនផ្លូវការ) ការងារកាលណោះជាអ្នករត់តុកតុកព្រោះមិនត្រូវការគិតច្រើន។ បន្ទាប់មកចូលក្នុងវិស័យការងារ UX/UI ហើយក៏បន្តទៅការងាររចនាក្រាហ្វិក motion ថតរូបវីដេអូ កាត់តវីដេអូ ក្នុងតួនាទីជា Digital Marketing ដូច្នេះក៏ចង់រៀនកូដតែទៅមិនទាន់រួចទេ ព្រោះត្រូវរៀនផ្នែកក្រាហ្វិកឲ្យបានច្រើនទៀតដើម្បីជីវភាព។ ថ្ងៃអនាគតចង់រចនាពុម្ពអក្សរឲ្យបានល្អ និងទទួលសេវាកម្មរចនា។

Related

សម្លខ្ទិះទំពាំង (ទំពាំង ២ខាំ, សាច់ទ្រូងមាន់ ២ខាំ)

សម្លរខ្ទិះល្ពៅ (ល្ពៅទុំ ៣ខាំ, សាច់ជ្រូក ១ខាំកន្លះ)

ខខ្ទិះត្រីកាម៉ុង (ត្រីកាម៉ុង ៣ធំ)

ខត្រីកាម៉ុង (ត្រីកាម៉ុង ៣)

សម្លគ្រឿងការីជាមួយបង្គា (បង្គា ១ខាំកន្លះ, គ្រឿងការី ២ស្លាបព្រាបាយ, ម្នាស់ ៣ខាំ)

ស្ងោរតាសក់ញាត់សាច់ (តាសក់៥ផ្លែធំៗ, សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ ១ខាំ)

ស៊ុបជើងមាន់ (ជើងមាន់ កន្លះគីឡូក្រាម)

សម្លរម្ជូទងល្ពៅ (ទងល្ពៅ ១គីឡូកន្លះ, ត្រី កន្លះគីឡូ, ត្រីឆ្អើរ ១កូនចានចង្កិះ)

ការីត្នោត (សាច់មាន់ ៣គីឡូកន្លះ, ត្នោត ១៥ផ្លែ)

ស្ងោជ្រក់ត្រយូងចេក (មាន់១ក្បាល , ត្រយោងចេក២)

ស្ងោស្ពៃប្រហិតត្រីឆ្លាត (សាច់ត្រីឆ្លាត ៣ខាំ ស្ពៃក្រញាញ់ ១គីឡូក្រាម)

ខជើងមាន់ (ជើងមាន់១គីឡូក្រាម សៀងខ្មៅកន្លះខាំ)

តុំយុំាត្រី (ត្រីរ៉ស់ 1 គីឡូ)

សម្លខ្ទិះត្រីអណ្តែង (ត្រី 1kg)

ខជើងទាឆ្នាំងដី (ជើងទាប្រហែល 10)

តុំយ៉ាំអាវកាស (គ្រឿងសមុទ្រមួយចានធំ)

សម្លម្ជូរត្រីឆ្អើរ (ត្រីឆ្អើរ ឬ ត្រីងៀតអាំង ៣ខាំ)

អាជ្ញាប័ណ្ណប្រើប្រាស់ពុម្ពអក្សរ fontcraftstudio.com (សិក្សាស្វែងយល់ពីសិទ្ធិប្រើពុម្ពអក្សរថៃ

Gemini (Deep Research) របៀបដាំទុរេនលក្ខណៈគ្រួសារ

ស្វែងយល់ពី Storyboad & Moodboard ពី Cam Magic
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។