៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- សាច់ជ្រូកលាយខ្លាញ់ ៥០០ ក្រាម២- ផ្អកពងត្រី ២០០ក្រាម
៣- ពងទា (បំបែកចូលឲ្យសព្វ) ៣ គ្រាប់
៤- ស្ករត្នោត 2 ស្លាបព្រាបាយ
៥- ទឹកត្រី 1 ស្លាបព្រាបាយ
៦- ប៊ីចេង ដាក់បន្តិច
៧- បន្លែអន្លក់ដូចជា ត្រសក់, ពពាយ, ផ្លែត្រប់, និងស្ពៃក្ដោប ជាដើម ។
៙ របៀបចម្អិន ៖
១- យកសាច់ជ្រូកមកចិញ្ច្រាំឲ្យសព្វសាច់ បន្ទាប់មកយកសាច់ជ្រូកលាយជាមួយនឹងផ្អកពងត្រី, ពងទា, ស្ករត្នោត, ទឹកត្រី, ប៊ីចេង ចូលគ្នាទាំងអស់ ។២- ក្រោយពីលាយគ្រឿងរួចហើយ ចាប់ផ្តើមយកទៅចំហុយក្នុងឆ្នាំង ដោយប្រើរយៈពេលចំនួន ៣០នាទី នោះលោកអ្នកនឹងទទួលបាននូវមុខម្ហូបដ៏ឈ្ងុយឆ្ងាញ់ ។
មុខម្ហូបផ្អកពងត្រី គេនិយមហូបជាមួយបន្លែអន្លក់ដូចជា ត្រសក់, ពពាយ, ផ្លែត្រប់, និងស្ពៃក្ដោបជាដើម ។
បញ្ជាក់ ៖ គេអាចយកទៅចៀនក៏បានដើម្បីឆាប់បានទទួលទាន ។ ហើយមិនបាច់ប្រើស្លឹកខ្លឹមនោះទេ ព្រោះនាំឲ្យឆាប់ផ្អូម ។
មានវីដេអូបង្ហាញមួយរបៀបផ្សេងទៀត ៖
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។