Hover Setting
slideup
កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎
បុកត្រីឆ្អើរអម្ពិលទុំ
Jul14,2024
៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
- ត្រីឆ្អើរ
- ខ្ទឹមស
- ខ្ទឹមក្រហម
- ម្ទេសទុំ
- ប្រហុក
- អម្ពិលទុំ
- ស្ករត្នោត
- ខ្លាញ់ជ្រូក
៙ របៀបធ្វើ ៖
១. កំដៅត្រីឆ្អើរអោយស្រួយ ហើយបុកអោយម៉ដ្ឋ ចំនួនកន្លះចានចង្កឹះ ។
២. ចិញ្ច្រាំខ្ទឹមស ៥កំពឹស ខ្ទឹមក្រហម ៥កំពឹស លីងជាមួយខ្លាញ់អោយឈ្ងុយ ។
៣. ដាក់ស្ករត្នោត ១ស្លាបព្រាបាយ ហើយលីងអោយឈ្ងុយ ។
៤. ដាក់ប្រហុកមួយស្លាបព្រាបាយ ចូល លីងអោយឈ្ងុយ រួចបន្ថយភ្លើង ។
៥. ដាក់អម្ពិលទុំកន្លះស្លាបព្រាចូល តែកុំអោយច្រើនពេក ប្រយ័ត្នជូរជ្រុល ។ បើស្ងួតពេកចាក់ទឹកចូលបន្តិច ហើយកូរអោយពុះសព្វ ចូលជាតិគ្នាទើបលើកចុះពីភ្លើង ។
៦. ចាក់ត្រីឆ្អើរចូលកូរអោយសព្វ ហើយ ភ្លក្សកែកុនរសជាតិតាមចំណូលចិត្ត ។
៧. បើចង់ឆ្ងាញ់អាចលីងម្ទេស ៤-៥គ្រាប់ ដាក់ទាំងមូលក៏បានហាន់ល្អិតៗ ដាក់ជាមួយក៏បានតាមចំណូលចិត្ត ។
៩. អន្លក់បន្លែ តាមចំណូលចិត្ត មានត្រសក់ ត្រប់ ត្រកួនខ្ចី ពពាយខ្ចី ស្លឹកខ្ទឹម ជីរ សណ្តែកគួរ ជាដើម ៕
__________________
ប្រភព អ្នកស្រី កែវ ច័ន្ទបូរណ៍
ចែករំលែក ៖
ចូលចិត្តការបញ្ចេញគំនិត ដូច្នេះក៏រចនាពុម្ពអក្សរខ្មែរ (តែមិនផ្លូវការ) ការងារកាលណោះជាអ្នករត់តុកតុកព្រោះមិនត្រូវការគិតច្រើន។ បន្ទាប់មកចូលក្នុងវិស័យការងារ UX/UI ហើយក៏បន្តទៅការងាររចនាក្រាហ្វិក motion ថតរូបវីដេអូ កាត់តវីដេអូ ក្នុងតួនាទីជា Digital Marketing ដូច្នេះក៏ចង់រៀនកូដតែទៅមិនទាន់រួចទេ ព្រោះត្រូវរៀនផ្នែកក្រាហ្វិកឲ្យបានច្រើនទៀតដើម្បីជីវភាព។ ថ្ងៃអនាគតចង់រចនាពុម្ពអក្សរឲ្យបានល្អ និងទទួលសេវាកម្មរចនា។

Related

japo.news: Kyoko’s cooking: ពងមាន់ក្រឡុកបែបជប៉ុន Dashi Maki Tamago

រូបមន្ត ទឹកប្រហុកបែបខ្មែរពិសេស (ប្រហុកសាច់សៀមរាបត្រីកំភ្លាញ ១ខាំ)

សម្លខ្ទិះទំពាំង (ទំពាំង ២ខាំ, សាច់ទ្រូងមាន់ ២ខាំ)

សម្លរខ្ទិះល្ពៅ (ល្ពៅទុំ ៣ខាំ, សាច់ជ្រូក ១ខាំកន្លះ)

ខខ្ទិះត្រីកាម៉ុង (ត្រីកាម៉ុង ៣ធំ)

ខត្រីកាម៉ុង (ត្រីកាម៉ុង ៣)

សម្លគ្រឿងការីជាមួយបង្គា (បង្គា ១ខាំកន្លះ, គ្រឿងការី ២ស្លាបព្រាបាយ, ម្នាស់ ៣ខាំ)

ស្ងោរតាសក់ញាត់សាច់ (តាសក់៥ផ្លែធំៗ, សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ ១ខាំ)

ស៊ុបជើងមាន់ (ជើងមាន់ កន្លះគីឡូក្រាម)

សម្លរម្ជូទងល្ពៅ (ទងល្ពៅ ១គីឡូកន្លះ, ត្រី កន្លះគីឡូ, ត្រីឆ្អើរ ១កូនចានចង្កិះ)

ការីត្នោត (សាច់មាន់ ៣គីឡូកន្លះ, ត្នោត ១៥ផ្លែ)

ស្ងោជ្រក់ត្រយូងចេក (មាន់១ក្បាល , ត្រយោងចេក២)

ស្ងោស្ពៃប្រហិតត្រីឆ្លាត (សាច់ត្រីឆ្លាត ៣ខាំ ស្ពៃក្រញាញ់ ១គីឡូក្រាម)

ខជើងមាន់ (ជើងមាន់១គីឡូក្រាម សៀងខ្មៅកន្លះខាំ)

តុំយុំាត្រី (ត្រីរ៉ស់ 1 គីឡូ)

សម្លខ្ទិះត្រីអណ្តែង (ត្រី 1kg)

ខជើងទាឆ្នាំងដី (ជើងទាប្រហែល 10)

តុំយ៉ាំអាវកាស (គ្រឿងសមុទ្រមួយចានធំ)

សម្លម្ជូរត្រីឆ្អើរ (ត្រីឆ្អើរ ឬ ត្រីងៀតអាំង ៣ខាំ)

បង្គាក្រៀមបុកជាមួយក្រសាំង
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។