Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

បុក​ត្រីឆ្អើរ​អម្ពិលទុំ

Jul14,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
- ត្រីឆ្អើរ
- ខ្ទឹមស
- ខ្ទឹមក្រហម
- ម្ទេស​ទុំ
- ប្រហុក
- អម្ពិលទុំ
- ស្ករត្នោត
- ខ្លាញ់ជ្រូក

៙ របៀប​ធ្វើ ៖
១. កំដៅ​ត្រីឆ្អើរ​អោយ​ស្រួយ ហើយ​បុក​អោយ​ម៉ដ្ឋ ចំនួន​កន្លះ​ចាន​ចង្កឹះ ។
២. ចិញ្ច្រាំ​ខ្ទឹមស ៥កំពឹស ខ្ទឹមក្រហម ៥កំពឹស លីង​ជាមួយ​ខ្លាញ់​អោយ​ឈ្ងុយ ។
៣. ដាក់​ស្ករត្នោត ១ស្លាបព្រាបាយ ហើយ​លីង​អោយ​ឈ្ងុយ ។
៤. ដាក់​ប្រហុក​មួយ​ស្លាបព្រាបាយ ចូល លីង​អោយ​ឈ្ងុយ រួច​បន្ថយ​ភ្លើង ។
៥. ដាក់​អម្ពិលទុំ​កន្លះ​ស្លាបព្រា​ចូល តែ​កុំ​អោយ​ច្រើនពេក ប្រយ័ត្ន​ជូរ​ជ្រុល ។ បើ​ស្ងួត​ពេក​ចាក់​ទឹក​​ចូល​បន្តិច ហើយ​កូរ​អោយ​ពុះ​សព្វ ចូល​ជាតិ​គ្នា​ទើប​លើក​ចុះ​ពី​ភ្លើង ។
៦. ចាក់​ត្រីឆ្អើរ​ចូល​កូរ​អោយ​សព្វ ហើយ ភ្លក្ស​កែកុន​រសជាតិ​តាម​ចំណូលចិត្ត ។
៧. បើ​ចង់​ឆ្ងាញ់​អាច​លីង​ម្ទេស ៤-៥គ្រាប់ ដាក់​ទាំងមូល​ក៏​បាន​ហាន់​ល្អិតៗ ដាក់​ជាមួយ​ក៏​បាន​តាម​ចំណូលចិត្ត ។
៩. អន្លក់​បន្លែ តាមចំណូលចិត្ត មាន​ត្រសក់ ត្រប់ ត្រកួន​ខ្ចី ពពាយ​ខ្ចី ស្លឹកខ្ទឹម ជីរ សណ្តែក​គួរ ជាដើម ៕
__________________
ប្រភព អ្នកស្រី កែវ ច័ន្ទបូរណ៍

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ តែពាក្យបច្ចេកទេសសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។