Hover Setting
slideup
កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎
បុកត្រីឆ្អើរអម្ពិលទុំ
៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
- ត្រីឆ្អើរ
- ខ្ទឹមស
- ខ្ទឹមក្រហម
- ម្ទេសទុំ
- ប្រហុក
- អម្ពិលទុំ
- ស្ករត្នោត
- ខ្លាញ់ជ្រូក
៙ របៀបធ្វើ ៖
១. កំដៅត្រីឆ្អើរអោយស្រួយ ហើយបុកអោយម៉ដ្ឋ ចំនួនកន្លះចានចង្កឹះ ។
២. ចិញ្ច្រាំខ្ទឹមស ៥កំពឹស ខ្ទឹមក្រហម ៥កំពឹស លីងជាមួយខ្លាញ់អោយឈ្ងុយ ។
៣. ដាក់ស្ករត្នោត ១ស្លាបព្រាបាយ ហើយលីងអោយឈ្ងុយ ។
៤. ដាក់ប្រហុកមួយស្លាបព្រាបាយ ចូល លីងអោយឈ្ងុយ រួចបន្ថយភ្លើង ។
៥. ដាក់អម្ពិលទុំកន្លះស្លាបព្រាចូល តែកុំអោយច្រើនពេក ប្រយ័ត្នជូរជ្រុល ។ បើស្ងួតពេកចាក់ទឹកចូលបន្តិច ហើយកូរអោយពុះសព្វ ចូលជាតិគ្នាទើបលើកចុះពីភ្លើង ។
៦. ចាក់ត្រីឆ្អើរចូលកូរអោយសព្វ ហើយ ភ្លក្សកែកុនរសជាតិតាមចំណូលចិត្ត ។
៧. បើចង់ឆ្ងាញ់អាចលីងម្ទេស ៤-៥គ្រាប់ ដាក់ទាំងមូលក៏បានហាន់ល្អិតៗ ដាក់ជាមួយក៏បានតាមចំណូលចិត្ត ។
៩. អន្លក់បន្លែ តាមចំណូលចិត្ត មានត្រសក់ ត្រប់ ត្រកួនខ្ចី ពពាយខ្ចី ស្លឹកខ្ទឹម ជីរ សណ្តែកគួរ ជាដើម ៕
__________________
ប្រភព អ្នកស្រី កែវ ច័ន្ទបូរណ៍
ចែករំលែក ៖
ចូលចិត្តការបញ្ចេញគំនិត ដូច្នេះក៏រចនាពុម្ពអក្សរខ្មែរ (តែមិនផ្លូវការ) ការងារកាលណោះជាអ្នករត់តុកតុកព្រោះមិនត្រូវការគិតច្រើន។ បន្ទាប់មកចូលក្នុងវិស័យការងារ UX/UI ហើយក៏បន្តទៅការងាររចនាក្រាហ្វិក motion ថតរូបវីដេអូ កាត់តវីដេអូ ក្នុងតួនាទីជា Digital Marketing ដូច្នេះក៏ចង់រៀនកូដតែទៅមិនទាន់រួចទេ ព្រោះត្រូវរៀនផ្នែកក្រាហ្វិកឲ្យបានច្រើនទៀតដើម្បីជីវភាព។ ថ្ងៃអនាគតចង់រចនាពុម្ពអក្សរឲ្យបានល្អ និងទទួលសេវាកម្មរចនា។

Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។