Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

ស្ពៃក្ដោប​ចំហុយ​ជាមួយ​ពងមាន់ (ស្ពៃក្ដោប​ធំ​មួយ និង​ពង​មាន់​៣​គ្រាប់)

Jul15,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- ពងមាន់ ៣​គ្រាប់
២- ស្ពៃក្ដោប ១ (ធំ)
៣- បង្គា ៤ក្បាល ២​កាត់​ដុំ​តូចៗ ២​ទៀត​ទុក​ទាំង​មូល​
៤- ទឹកដោះគោ​ស្រស់ ១​ពែង​កន្លះ
៥- ទឹកស៊ីអ៊ីវ ៣ ស្លាបព្រាបាយ
៦- អំបិល កន្លះ​ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៧- ការ៉ុត កាត់​ដុំ​តូចៗ មួយ​កូន​ចានចង្កឹះ
៨- ខ្ទឹម​ក្រហម​បំពង មួយ​ស្លាបព្រា​បាយ
៩- ស្លឹក​ខ្ទឹម មួយ​ស្លាបព្រា​បាយ

៙ របៀប​ធ្វើ ៖

១- ស្ពៃក្ដោប​លាង​​ទឹក​ឲ្យ​ស្អាត យក​មក​ខ្វៀក​ផ្នែក​កណ្ដាល​ចេញ​ សូម​មើល​រូប ។
២- លាយ​ពង​មាន់ ទឹកដោះគោ​ស្រស់ ទឹកស៊ីអ៊ីវ អំបិល ដោយ​វៃ​ឲ្យ​សព្វ និង​​ច្រោះ​​ឲ្យ​ស្អាត រួច​យក​មក​លាយ​​នឹង​ការ៉ុត និង​បង្គា​២​កាត់​ដុំ​តូច​ៗនោះ។
៣- ចាក់​ពង​មាន់​ដែល​លាយ​គ្រឿង​ចូល​ក្នុង​ស្ពៃក្ដោប ​ដើម្បី​យក​ទៅ​ចំហុយ។
៤- របៀប​ចំហុយ​យើង​អាច​ប្រើ​ឡាំងស៊ិង (ឆ្នាំ​សម្រាប់​ចំហុង) តែ​បើ​អត់​មាន​អាច​ប្រើ​ឆ្នាំ​ធម្មតា​ធំ ដាក់​ទឹក​ ដោយ​ដល់​បាត​ដើម្បី​ដាក់​ស្ពៃក្ដោប​ចូល​កុំ​ឲ្យ​ចូល​ទឹក ។
៥- ចំហុយ​រហូត​ដល់​រាង​មើល​ទៅ​ឆ្អិន​ហើយ ទើប​ដាប់​បង្គា​ដែល​​បក​សម្បក​នៅ​ទាំង​មូល២​ ​ពី​លើ​ស្ពៃក្ដោប ចំហុយ​ដល់​បង្គា​ឡើង​ក្រហម សម្រេច​ថា​ឆ្អិន លើក​ចេញ​ទទួល​ទាន​ទាន់​ក្ដៅៗ ។
៦- រោយ​ស្លឹក​ខ្ទឹម និង​ខ្ទឹម​ក្រហម​បំពង ជាការស្រេច៕

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។