Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

ដូង​ចំហុង​ពង​មាន់​បង្គា (ដូង​២​ផ្លែ)

Jul15,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ‬ ៖

១- ដូងខ្ចី ២ផ្លែ (យក​មាន​សាច់)
២- ពងមាន់ ៣
៣- ទឹកដូង ១ចានចង្កឹះកន្លះ
៤- ម្សៅស៊ុប ១ស្លាបព្រាកាហ្វេកន្លះ
៥- ទឹកស៊ីអ៊ីវ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេកន្លះ
៦- សាច់ដូង ១ចានចង្កឹះ
៧- បង្គា ៦ បក​អោយ​ស្អាត វះ​ជា​ពីរ
៨- ស្លឹកខ្ទឹម ១ស្លាបព្រាបាយ ហាន់​ខ្លីៗ

‪‎៙ របៀប​ធ្វើ‬ ៖

១- ដូង​ចិត​​សំបក​អោយ​ស្អាត កាត់​ផ្នែក​ក្បាល​ចេញ (ដូច​រូប) ឆ្កឹះ​យក​សាច់​ទុក​មួយ​អន្លើ សម្បក​ទុក​មួយអន្លើ។

២- គោះ​ពងមាន់​ដាក់​ចាន​ទឹក​ដូង វាយ​អោយ​ម៉ដ្ឋ​ល្អ រួច​ដាក់​ម្សៅស៊ុប និង​ទឹកស៊ីអ៊ីវ កូរ​អោយ​រលាយ​ចូល​គ្នា​សព្វ​ល្អ រួច​សម្រក់​យក​តែ​ទឹក (ដូច​រូប)។

៣- យក​សាច់ដូង​រៀប​ដាក់​ក្នុង​សំបក​ដូង រួច​ចាក់​ពង​មាន់​ដែរ លាយ​រួច ចូល (កុំ​ដាក់​ពេញ) រួច​គ្រប​អោយ​ជិត រួច​ដាក់​ចំហុយ​ពេល​ទឹក​កំពង់​ពុះ ប្រហែលជា ២០នាទី សឹម​ដាក់ បង្គា និង​ស្លឹក​ខ្ទឹម​ចូល ចំហុយ ២ទៅ៣នាទី ទៀត​ជាការស្រេច៕

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។