Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

ស៊ុប​បន្លែ (ឆ្អឹង​ទ្រូង​មាន់ ៥ខាំ បង្ការ​ក្រៀម កន្លះ​ខាំ សាច់​ជ្រូក ១.៥ខាំ)

Jul15,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- ឆ្អឹង​ទ្រូង​មាន់ ៥ខាំ
២- បង្ការ​ក្រៀម ១/២ខាំ
៣- ផ្សិត​ក្រៀម ១០ (ត្រាំ​ទឹក​អោយ​រីក លាង​អោយ​ស្អាត)
៤- សាច់​ជ្រូក ១ ១/២ខាំ (ចិញ្ច្រាំ​អោយ​ម៉ដ្ឋ)
៥- ការ៉ុត ១ដុំ (កាត់​ជា​ដុំ ស្តើងៗ)
៦- ផ្កា​ខាត់ណា ២ខាំ (កាត់​ជា​ដុំ)
៧- សណ្ដែកហោលិនតាវ ១/២ខាំ
៨- ស្នូលពោត ១ខាំ
៩- ពង​ក្រូច ១០ (ស្ងោ​ឆ្អិន បក​សម្បក​អោយ​ស្អាត)
១០- ផ្សិត​អំបោះ ១ខាំ
១១- ម្សៅស៊ុប ២ស្លាបព្រាបាយ

៙ របៀប​ធ្វើ ៖

១- ដាំ​ទឹក​អោយ​ពុះ ដាក់​អំបិល​បន្តិច ដាក់​ឆ្អឹង​មាន់​ចូល​រំងាស់ ៣០នាទី (ឧស្សាហ៍​ដួស​ពពុះ​ចោល កុំ​គ្រប​គំរប​ឆ្នាំង)។
២- ស្រង់​ឆ្អឹង​មាន់​ចោល ដាក់​បង្ការ​ក្រៀម ផ្សិត​ក្រៀម និង​សាច់​ជ្រូក (ពូត​ជា​ដុំ​តូច) រំងាស់​រហូត​ដល់​ឆ្អិន។
៣- ដាក់​ការ៉ុត និង​ផ្កា​ខាត់ណា​ចូល​អោយ​ទន់​បន្តិច ដាក់​សណ្តែក និង​ពោត​ចូល​អោយ​ទន់​បន្តិច សឹម​ដាក់​ពង​ក្រួច និង​ផ្សិត​ចូល រួច​បន្ថែម​រសជាតិ​ដោយ​ម្សៅស៊ុប ភ្លក្ស​រសជាតិ​តាម​ចំណូលចិត្ត ជាការស្រេច៕
____________
ប្រភព​ពី : http://recipe.camlocation.com

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។