Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

របៀប​ធ្វើ​ក្ដាមប្រៃ​ស្រែ

Jul12,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- ក្តាម​ស្រែ​រស់ : ១ គីឡូក្រាម
២- គ្រឿងទេស : ​​​ទឹកត្រី 1/3 នៃ​ទំងន់​ក្តាម, ប៊ីចេង, ស្ករត្នោត
៣- គ្រឿងលម្អ :​​ ជីរនាងវង​ និង​ជីររណា ហាន់​ជា​ចំណិតៗ​ និង​ម្ទេស ខ្ទឹម​ស

៙ របៀប​ធ្វើ ៖

១- លាង​ក្តាម​ឲ្យ​ស្អាត បន្ទាប់មក​ដាក់​ចូល​ទៅ​ក្នុង​ក្រឡ​ធ្វើ​ពី​កែវ កុំ​ធ្វើ​ជាមួយ​ក្រឡ​ជ័រ ។
២- ចាប់ផ្តើម​ដាក់​ទឹកត្រី 1/3 នៃ​ចំនួន​ក្តាម, ដាក់​ប៊ីចេង និង​ស្ករត្នោត​ទៅ​ក្នុង​កែវ​ត្រាំ ។ បន្ទាប់​មក​ផ្អាប់​ទុក​រយៈពេល ២យប់ ។

ក្រោយពី២​យប់​ហើយ ក្តាមប្រៃ​ស្រែ​​របស់​អ្នក​នឹង​ក្លាយ​ទៅជា​​មាន​រសជាតិ​ឈ្ងុយ​ឆ្ងាញ់​​បំផុត ដោយ​លោកអ្នក​គ្រាន់តែ​ថែម​នូវ​គ្រឿងលម្អ​ដូចជា ជីរនាងវង​ និង​ជីររណា ហាន់​ជា​ចំណិតៗ​ និង​ម្ទេស ខ្ទឹម​ស ។
_____________________
រៀបរៀង​ដោយ ស៊ូសាន

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។