៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- បាយ ១ចានគោមធំ
២- ស៊ុត ១គ្រាប់គោះដាក់ចានវាយឱ្យបែក
៣- សាច់ជ្រូក កន្លះខាំ ស្ងោរឆ្អិនហាន់តូចៗល្មម
៤- សាច់ក្រក ២ដុំចៀនឆ្អិនហាន់ស្តើងៗ
៥- ការ៉ុត ១មើមតូចហាន់តូចៗ
៦- សណ្ដែកបារាំង ៣-៤គួរហាន់តូចៗ
៧- ស្លឹកខ្ទឹម ២ដើមហាន់
៨- ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ កន្លះស្លាបព្រាបាយ
៩- ប្រេងឆា ១-២ស្លាបព្រាបាយ
១០- ម្រេចម៉ដ្ឋ ដាក់តាមការចូលចិត្ត
១១- ទឹកស៊ីអ៊ីវ កន្លះស្លាបព្រាបាយ
១២- អំបិល ចុងស្លាបព្រាបាយ
១៣- ម្សៅស៊ុបមាន់ កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
១៤- ស្ករស ចុងស្លាបព្រាកាហ្វេ
៙ វិធីធ្វើ ៖
១- ដំបូងយកការ៉ុត និងសណ្តែកបារាំងដាក់ស្រុះប្រហែលជា ៣-៤នាទី ។
២- យកប្រេងឆាដាក់ចូលក្នុងខ្ទះ ដាក់ភ្លើងឱ្យក្តៅដាក់ខ្ទឹមសចូលឆាឱ្យមានក្លិនឈ្ងុយ ចាក់ស៊ុតចូលឆាឱ្យឆ្អិនដាក់បាយចូល ។
៣- បន្ទាប់មកឆាបញ្ចូលគ្នាឱ្យសព្វដាក់ សាច់ជ្រូក, សាច់ក្រក, ការ៉ុត និងសណ្តែកបារាំង ឆាបញ្ចូលគ្នាមួយសារសិន ។
៤- ដាក់គ្រឿងចូល ម្រេច, ទឹកស៊ីអ៊ីវ, អំបិល, ម្សៅស៊ុបមាន់ និងស្ករសឆាបញ្ចូលគ្នាឱ្យសព្វ ដាក់ស្លឹកខ្ទឹមចូលឆាមួយទៅពីរត្រឡប់ទៀតជាការស្រេច ៕
___________
ប្រភព http://happyfamilynews.blogspot.com
Hover Setting
slideup
កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎
បាយឆាបែបចិន ឬ បាយឆាយ៉ាងចូវ
ចែករំលែក ៖
ចូលចិត្តការបញ្ចេញគំនិត ដូច្នេះក៏រចនាពុម្ពអក្សរខ្មែរ (តែមិនផ្លូវការ) ការងារកាលណោះជាអ្នករត់តុកតុកព្រោះមិនត្រូវការគិតច្រើន។ បន្ទាប់មកចូលក្នុងវិស័យការងារ UX/UI ហើយក៏បន្តទៅការងាររចនាក្រាហ្វិក motion ថតរូបវីដេអូ កាត់តវីដេអូ ក្នុងតួនាទីជា Digital Marketing ដូច្នេះក៏ចង់រៀនកូដតែទៅមិនទាន់រួចទេ ព្រោះត្រូវរៀនផ្នែកក្រាហ្វិកឲ្យបានច្រើនទៀតដើម្បីជីវភាព។ ថ្ងៃអនាគតចង់រចនាពុម្ពអក្សរឲ្យបានល្អ និងទទួលសេវាកម្មរចនា។

Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។